Αποτελέσματα αναζήτησης

 1. Iraklis174

  Cf800mt touring

  Λεβεντοπαιδα θέλω με το χέρι στην καρδιά την άποψη σας για ότι γνωρίζετε μοτέρ και λοιπά.
 2. Iraklis174

  Honda 1300A Pan European

  Γνωρίζει κανείς για το συγκεκριμένο όχημα μεγάλου βεληνεκούς χαχαχα. Σοβαρά υπάρχει κανείς που να έχει προσωπική άποψη ευχαριστώ.
 3. Iraklis174

  SYM St200 Euro 5

  Επειδή είσαστε φιλαράκια μου ένα θα σάς πω ακόμα πονάει η μέση μου με αυτό το πράγμα χαχαχά. Πέρα από την πλάκα η επιλογή είχε τα εξής κριτήρια φτηνό όμορφο όσο το δυνατόν αξιόπιστο πρακτικό και καινούργιο. Έτσι λοιπόν σε συζήτηση με έναν φίλο μου που είχε και ένα αντίστοιχο μοντέλο τις εταιρίας...
 4. Iraklis174

  Ερώτηση

  Ξέρει κανείς αν γίνεται να επιστραφούν φάρμακα σε φαρμακείο σφραγισμένα με επιστροφή χρημάτων? Και τι άλλο υπάρχει αν γίνετε να τα δώσω σε ανθρώπους που έχουν πρόβλημα υγείας να βοηθήσουμε. Στην μνήμη τις μανουλα μας μην πάνε χαμένα ευχαριστώ. Υπάρχει λίστα με τι έχω αλλά ας βρούμε πρώτα αν...
 5. Iraklis174

  Sym symphony st 200 Euro 5

  Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά ενός σκούτερ με ταβάνι 2800 . Αυτό αφορά καινούργιο υπάρχει καμία πρόταση σε αυτά τα λεφτά και για μεταχειρισμένη σαν καινούργια η και πιο φτηνή ευχαριστώ. Επίσης ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο το οποίο είναι για πόλη μόνο μίας και γι'αυτό θα γίνει η αγορά.
 6. Iraklis174

  Aprilia Caponord 1200 '15 Rally

  Όποιος γνωρίζει για την μηχανή αν έχει προβλήματα η γενικά τι λέει σαν αγορά ας τοποθετηθεί ευχαριστώ.
 7. Iraklis174

  Κομπρεσέρ φορητό και φορτιστης για όλες τις μπαταριες

  Σαν αγορά με κόστος 87 ευρώ Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 8. Iraklis174

  Τακάκια crf 1000dct

  Καλησπέρα όποιος γνωρίζει στον Πειραιά η προάστια κάποιο συνεργείο με φρένα που να βγάζουν πάνω από 7000 χλμ να.κου το πει έχω θέμα ευχαριστώ.
Top Bottom