ΣΥΝΑΥΛΊΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

UFO: Ανακοίνωσαν επίσημα την τελευταία τους συναυλία στην Ελλάδα για τους τίτλους τέλους της καριέρας τους​


ufo.jpg

Τίτλοι τέλους για τους Βρετανούς Βετεράνους της Rock , UFO οι οποίοι ύστερα από μια πορεία 50 ετών που έγραψαν ιστορία, ανακοίνωσαν επίσημα την ιστορική τελευταία τους συναυλία, η οποία θα διεξαχθεί στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2022.
Ανάμεσα σε αυτές, θα είναι η εμφάνισή τους στο Fuzz Club στην Αθήνα στις 29 Οκτωβρίου 2022, που θα αποτελέσει και τερματικό σταθμό της σπουδαίας σταδιοδρομίας του σχήματος, ενώ την προηγούμενη ημέρα θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη και το Principal Club.
Εκκινώντας από το Αννόβερο την Δευτέρα 20 Ιουνίου του επόμενου καλοκαιριού, όπου και θα διεξαχθεί μια, ανοιχτή προς το κοινό, πρόβα από τη μπάντα με μόλις 80 παρευρισκόμενους, καθώς και μια ιδιωτική εμφάνιση την επόμενη ημέρα με μόλις 300 εισιτήρια, όπου και θα γίνει η πρεμιέρα του πλήρους σετ της επικείμενης περιοδείας, οι Άγγλοι Rock Βετεράνοι θα ξεκινήσουν το τελευταίο τους ταξίδι που θα κλείσει σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση.
Η επιλογή της Αθήνας για τη συγκεκριμένη συναυλία δεν ήταν τυχαία, καθώς συνδυάστηκε με την εμβληματική εμφάνιση των UFO στην πόλη τον Φεβρουάριο του 2004 καθώς ήταν η παρθενική εμφάνιση του κιθαρίστα Vinnie Moore πλάϊ στους Άγγλους Rockers.
Σχολιάζοντας την συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωση, ο ιδρυτής και τραγουδιστής του σχήματος Phil Mogg δήλωσε ως εξής:

"Έπειτα από τόσα χρόνια με αμέτρητα highlights, φανταστικές εμπειρίες και πολλές όμορφες αναμνήσεις - καθώς και μερικές δύσκολες στιγμές, προφανώς - θα είναι ένα φινάλε αντάξιο ενός δια ζώσης αποχαιρετισμού προς τους οπαδούς μας. Αντιλαμβάνομαι πως θα υπάρχουν μερικές ιδιαίτερα συναισθηματικές στιγμές και για τις δύο πλευρές".



 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Οι Iron Maiden στο Ολυμπιακό Στάδιο!​

Θριαμβευτική επιστροφή στην χώρα μας για τους Βρετανούς θρύλους του heavy metal​


Οι Iron Maiden ανακοινώνουν έξι ακόμη ευρωπαϊκά show της "Legacy Of The Beast World Tour 2022", συμπεριλαμβάνοντας μία εμφάνιση στην Ελλάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 16 Ιουλίου 2022.
Το show που απέσπασε τις πιο διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως έρχεται στην Ελλάδα με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί!
Προπώληση εισιτηρίων 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ.
Iron Maiden - Legacy Of The Beast Tour '22
Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 - Ολυμπιακό Στάδιο
Iron Maiden 16 Ιουλίου ΟΑΚΑ

Οι Iron Maiden πρόσθεσαν άλλες έξι ευρωπαϊκές ημερομηνίες στην περιοδεία "Legacy Of The Beast 2022", συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού Σταδίου, στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει στις 4 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. Όπως πάντα, θα υπάρχει αποκλειστική προπώληση για τα μέλη του fan club των Iron Maiden. Special guests στη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord Of The Lost.
Το show αυτό έχουν ήδη δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και το έχουν αγκαλιάσει οι θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για το πιο θεαματικό show στη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες. Το show του 2022 θα έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ "Senjutsu" των Maiden - το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.
Όπως αναφέρει ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Rod Smallwood, «Το επόμενο καλοκαίρι θα μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε την τεράστια ευρωπαϊκή περιοδεία Legacy of the Beast σε στάδια, η οποία είχε αρχικά οριστεί για το 2020 και από τότε άλλαξε ημερομηνία δύο φορές! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσουμε συναυλίες σε μερικές από τις σπουδαιότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, όπου δεν έχουμε εμφανιστεί ποτέ. Θα κάνουμε μερικές αλλαγές στην παραγωγή και στο setlist για να προσθέσουμε μερικά τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Senjutsu» και σχεδιάζουμε να γίνει η Legacy of the Beast tour περισσότερο θεαματική από το αρχικό show, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συμπεριλάβουμε όλα τα στοιχεία της αρχικής περιοδείας και τα αγαπημένα μας Maiden τραγούδια. Θα απολαύσουμε επί σκηνής το Spitfire αεροπλάνο, τον Icarus κι ένα φαντασμαγορικό κι εντυπωσιακό show με φωτιές και πυροτεχνήματα. Θα προσπαθήσουμε ωστόσο να σας ταρακουνήσουμε λίγο, μιας και πλέον ο αγαπημένος μας Trooper Eddie θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό σε έναν νέο “Senjutsu κόσμο” τον οποίο θα προσθέσουμε στα σκηνικά.»
Ο τραγουδιστής των Maiden, Bruce Dickinson προσθέτει: «Ανυπονούμε για τη συναυλιακή μας επιστροφή στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά κι είναι υπέροχο το γεγονός ότι μπορούμε να προσθέσουμε την Αθήνα, αλλά και τα υπόλοιπα shows σε πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης που υπάρχουν χιλιάδες Maiden fans. Είμαι πραγματικά ενθουσιαμένος σχετικά με τις νέες προσθήκες της περιοδείας όπου και θα παρουσιαστεί ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, για αυτόν τον λόγο ανυπομονούμε να δουν όλοι όσα έχουμε ετοιμάσει για αυτούς. Όλοι μας στο συγκρότημα απολαύσαμε την Legacy περιοδεία για αυτό και περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα βγούμε και πάλι στον δρόμο και θα διασκεδάσουμε με όλους τους fans μας που έχουμε τόσο καιρό να δούμε!»
Η πλήρης λίστα των νέων ημερομηνιών που προστέθηκαν στην ευρωπαϊκή περιοδεία είναι η ακόλουθη:
22 Μαΐου Κροατία Ζάγκρεμπ, Arena Zagreb
24 Μαΐου Σερβία Βελιγράδι, Stark Arena


26 Μαΐου Ρουμανία Βουκουρέστι, Romexpo Outdoor
29 Μαΐου Ουκρανία Κίεβο, VDNG
13 Ιουλίου Βουλγαρία Σόφια, Arena Armeec
16 Ιουλίου Ελλάδα Αθήνα, Ολυμπιακό Στάδιο

Αν θες να δεις την πλήρη λίστα των ημερομηνιών των ευρωπαϊκών σταθμών της περιοδείας Legacy Of The Beast 2022 Tour, ακολούθησε τον σύνδεσμο ironmaiden.com
H παραγωγή και το setlist του The Legacy of the Beast tour είναι εμπνευσμένα από το βραβευμένο δωρεάν mobile game των Iron Maiden το οποίο είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσει όποιος το επιθυμεί σε πλατφόρμα iOS, αλλά και Android μέσω του ironmaiden.com/play.
Η γενική προπώληση εισιτήριων για τη μεγαλειώδη επιστροφή των Iron Maiden θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ., ενώ αποκλειστικά τα μέλη του Fan Club του συγκροτήματος θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ.
Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€
(πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)

Πηγη www.rocking.gr
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.093
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Σκοπεύω να πάω και στις 3.
Για διαφορετικούς λόγους.
1)HEEP δεν έχω δει ποτέ ζωντανά.
2) Την τελευταία φορά που είχαν έρθει οι IRON MAIDEN ,δεν πήγα ( αν και είχα εισιτήριο, μήνες πριν) γιατί συνέπεσε με την απώλεια, οικογενειακού μέλους.
3) MANOWAR γιατί πάλι όταν ήρθαν ήμουν στριμωγμένος με νοσοκομεία κλπ .
Οπότε το χρωστάω στον εαυτό μου
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Η Beth Hart στο Θέατρο Βραχων​


Η Beth Hart στο Θέατρο Βραχων

Η Beth Hart
Θέατρο Βραχων

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022
H Beth Hart επιστρέφει στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία! Η απόλυτη blues ερμηνεύτρια της εποχής μας, με το χαρακτηριστικό της πάθος πάνω στη σκηνή, έρχεται για μια εκρηκτική βραδιά στο πλαίσιο του Thankful Tour της!
Έναρξη προπώλησης Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 12.00\

Πηγη www.musicity.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Οι Whitesnake στην Τεχνόπολη​

6d3dcd99d5ced27b3bfa3cedbc881690_XL.jpg

Οι Whitesnake
Στην Τεχνόπολη

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022
Οι θρυλικοί βασιλιάδες του rock 'n roll Whitesnake έρχονται στην Ελλάδα για μία καιμοναδική αποχαιρετιστήρια συναυλία στην Αθήνα, στις 9 Ιουλίου 2022!
Οι πρωτοπόροι του hard rock αποχαιρετούν τους πολυάριθμους θαυμαστές τους με ένα live που θα συνδυάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες (έχουν στο ενεργητικό τους έναν από τουςμεγαλύτερους back catalogues, που εκτείνεται σε περισσότερα από 40 χρόνια!) και υλικόαπό την πρόσφατη κυκλοφορία τους, την τριλογία ‘The Red, White & Blues’.
Οι εμβληματικοί Whitesnake ιδρύθηκαν το 1978 από τον τραγουδιστή των Deep Purple David Coverdale. Μεταξύ των πολυπλατινένιων άλμπουμ του συγκροτήματοςσυγκαταλέγονται τα ‘Trouble’, ‘Lovehunter’, ‘Ready And Willing’, ‘Come An’ Get It’, το‘Slide It In’, με του οποίου τον εκρηκτικό hard rock ήχο οι Whitesnake επανεφηύραν τουςεαυτούς τους, και ο ομώνυμος δίσκος του 1987, η τεράστια δισκογραφική επιτυχία‘Whitesnake’ που το 2017 γιόρτασε την τριακοστή της επέτειο. Από το σύνολο τηςδισκογραφίας τους αναδείχθηκαν μυθικά hits, δύο Νο 1 singles, τα ‘Here I Go Again’ και ‘Is This Love’, καθώς και το ανεπανάληπτο hard rock σφυροκόπημα του Still Of The Night: όλα τους κυριάρχησαν τόσο στο MTV όσο και στα ραδιόφωνα παγκοσμίως σεεικοσιτετράωρη βάση.
To 2020 κυκλοφόρησε η τριλογία ‘Red, White and Blues’ που αποτελεί remixed καιremastered εκδοχές μερικών από τα σπουδαιότερα τραγούδια τους.
Οι Whitesnake έρχονται στην Αθήνα για το αποχαιρετιστήριο live τους, στην Τεχνόπολη τουΔήμου Αθηναίων, στις 9 Ιουλίου του 2022 - να είστε παρόντες στον ιστορικόαποχαιρετισμό, να είστε εκεί να γιορτάσετε μαζί με τη μεγάλη μπάντα σχεδόν 50 χρόνιαπορείας και rock 'n roll!
Πληροφορίες:
Ημερομηνία: Σάββατο 9 Ιουλίου 2022
Ώρα έναρξης: 20:00
Εισιτήρια: Από 49€
Προπώληση: www.viva.gr

Πηγη www.musicity.gr
 

karellen

old member
Δημοσιεύσεις
5.389
Ηλικία
61
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Τον Alice τον είχα δει το 90 στο γήπεδο της τριφυλλάρας.
Τους Scorpions δεν έχω αξιωθεί (ντροπή το ξέρω)!
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

5 ιστορικές συναυλίες στην Αθήνα​


345436464764 34543w



Που ο χρόνος δεν αλλοίωσε τις αναμνήσεις μας

PINK FLOYD 31 ΜΑΪΟΥ 1989

http://www.apotis4stis5.com/news-f/16520-pink-floyd-welcome-to-the-machine-live-athens-1989

RORY GALLAGHER 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1981

http://www.apotis4stis5.com/news-f/17386-rory-gallagher-1981

ROCK IN ATHENS 26, 27 IOYLIOY 1985

http://www.apotis4stis5.com/themata-f/12489-30-2-rock-in-athens

U2 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

http://www.apotis4stis5.com/news-f/16463-with-or-without-you-u2-live-in-athens

PETER GABRIEL ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1987

http://www.apotis4stis5.com/news-f/16265-1987-o-peter-gabriel-shock-the-monkey


abcdeabcdeabcdeDancingDancingDancing
 

πυξιδας990

well know member
Δημοσιεύσεις
2.945
Ηλικία
46
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης

5 ιστορικές συναυλίες στην Αθήνα​


345436464764 34543w



Που ο χρόνος δεν αλλοίωσε τις αναμνήσεις μας

PINK FLOYD 31 ΜΑΪΟΥ 1989

http://www.apotis4stis5.com/news-f/16520-pink-floyd-welcome-to-the-machine-live-athens-1989

RORY GALLAGHER 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1981

http://www.apotis4stis5.com/news-f/17386-rory-gallagher-1981

ROCK IN ATHENS 26, 27 IOYLIOY 1985

http://www.apotis4stis5.com/themata-f/12489-30-2-rock-in-athens

U2 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

http://www.apotis4stis5.com/news-f/16463-with-or-without-you-u2-live-in-athens

PETER GABRIEL ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1987

http://www.apotis4stis5.com/news-f/16265-1987-o-peter-gabriel-shock-the-monkey


abcdeabcdeabcdeDancingDancingDancing
και αυτη..

μεσα ημασταν,ανεπαναληπτες στιγμες
 

karellen

old member
Δημοσιεύσεις
5.389
Ηλικία
61
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
PINK FLOYD 31 ΜΑΪΟΥ 1989
Οι Floyd ήτανε ανατριχίλα,είχα βγάλει ακριβό εισητήριο στο πέταλο 6.500 δρχ αλλά επειδή τους ένιωθα μακρυά πήγα στο stage μπροστά-μπροστά!
Την επόμενη ακριβώς ημέρα σειρά είχε ο Stevie Wonder στη Νέα Σμύρνη και την μεθεπόμενη οι Cure.
:_rock-on:
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Η εκρηκτική Beth Hart προσγειώνεται για μια και μοναδική βραδιά στην Αθήνα​

Credit-Greg Watermann



Πέρασαν τρία χρόνια από την τελευταία της εμφάνιση στην Ελλάδα και όποιος είχε την τύχη να ζήσει την ανεπανάληπτη εκείνη βραδιά, με την Beth Hart κυριολεκτικά να γίνεται ένα με το κοινό κατεβαίνοντας από τη σκηνή, το θυμάται ακόμη.
Έχοντας στις αποσκευές της το νέο της album “A Tribute to Led Zeppelin”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου, η Beth Hart, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή και τη δυναμική σκηνική παρουσία που μένει αξέχαστη, ξεκινάει την άνοιξη το “Thankful Tour” από την Αμερική και στο πέρασμά της από την Ευρώπη προσγειώνεται για μια και μοναδική βραδιά στην Αθήνα!

Διαδοχικές sold out συναυλίες σε Αμερική, Ασία, Αυστραλία και Ευρώπη, υποψηφιότητες grammy, 17 επιτυχημένα άλμπουμ και φυσικά συνεργασίες με τεράστια μουσικά ονόματα συνθέτουν τη δυναμική πορεία της Beth Hart στον χώρο της blues και της rock μουσικής.
Μετά από την υποχρεωτική συναυλιακή αποχή, διανύει μία από τις πιο δυναμικές περιόδους της καριέρας της, ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, καθηλώνοντας το κοινό σε κάθε της εμφάνιση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Δηλώνει ευγνώμων (thankful) και είναι έτοιμη να μας rockάρει όπως παλιά.

Η Beth Hart, γνωστή για τον δυναμισμό και το πάθος της, για περισσότερο από δύο δεκαετίες δίνει την ψυχή της πάνω στη σκηνή και μαγεύει με τις δυνατότητες της φωνής της και την αστείρευτη ενέργειά της, δημιουργώντας κάθε φορά μια ανεπανάληπτη συναυλιακή εμπειρία.
Η εκρηκτική Beth Hart βάζει για μια ακόμη φορά την Ελλάδα στον χάρτη του πολυαναμενόμενου παγκόσμιου tour της το 2022.

Τιμές εισιτηρίων:
early birds: εξαντλήθηκαν
Προπώληση: 32€
Ταμείο: 37€

Προπώληση:
ticketservices.gr

Πηγη https://apotis4stis5.com


Γουσταρω Φωναρα abcdeabcde
 

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Σκοπεύω να πάω και στις 3.
Για διαφορετικούς λόγους.
1)HEEP δεν έχω δει ποτέ ζωντανά.
2) Την τελευταία φορά που είχαν έρθει οι IRON MAIDEN ,δεν πήγα ( αν και είχα εισιτήριο, μήνες πριν) γιατί συνέπεσε με την απώλεια, οικογενειακού μέλους.
3) MANOWAR γιατί πάλι όταν ήρθαν ήμουν στριμωγμένος με νοσοκομεία κλπ .
Οπότε το χρωστάω στον εαυτό μου



Δυστυχώς αναγκάστηκα να τα ακυρώσω και έδωσα τα εισιτήρια μου.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Whitesnake​

Αθήνα @ Τεχνόπολις​

Whitesnake Αθήνα @ Τεχνόπολις


ΣυγκροτήματαWhitesnake
ΗμερομηνίαΣάββατο, 9 Ιουλίου 2022
ΠόληΑθήνα
ΧώροςΤεχνόπολις
ΔιεύθυνσηΓκάζι
Τηλέφωνο-
Τιμή εισιτηρίου49,69 e
Ώρα έναρξης-
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής
Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, οι Whitesnake πρόκειται να επιστρέψουν στην χώρα μας για συναυλία το ερχόμενο καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, πρόκειται να εμφανιστούν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022.
Τα εισιτήρια προπωλούνται ήδη μέσω της Eventation και κοστίζουν 49 Ευρώ (General Admission) και 69 Ευρώ (Fan-Zone).
Το συγκρότημα του David Coverdale είχε επισκεφθεί τελευταία φορά τη χώρα μας το 2011, για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ως δεύτερο όνομα μετά τους Judas Priest.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκαν οι πρώτες εμφανίσεις για το ευρωπαϊκό σκελος της περιοδείας 2022 Farewell Tour με καλεσμένους τους Europe, η οποία ξεκινά στα τέλη Μαΐου και συνεχίζεται τον Ιούνιο.
Ταυτόχρονα με την συναυλία της Αθήνας, προστέθηκαν για τον επόμενο Ιούλιο ημερομηνίες σε Κροατία, Ουγγαρία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία.
Από τον περασμένο Ιούλιο, έβδομο μέλος του θρυλικού hard rock σχήματος είναι ο Κροάτης τραγουδιστής και πολυοργανίστας Dino Jelusick.
Σε επίπεδο κυκλοφοριών, μετά το λευκό "The Rock Album" και το κόκκινο "Love Songs", οι Whitesnake έκλεισαν την τριλογία επανεκτελέσεων "Red, White And Blues" με το γαλάζιο "The Blues Album" στις αρχές του τρέχοντος έτους.
Περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη συναυλία της Αθήνας αναμένεται να ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

Πηγη www.rocking.gr
 

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Top Bottom