η συνομωσια του Λαμπτηρα

ekos

well know member
Δημοσιεύσεις
2.765
Όνομα
d
καποιος μου μιλησε για πεζώ 106 με 3.000.000.000 χλμ χωρις επισκευή απλά και μονο με 6 λιτρα λαδι σε καθε αλλαγή και για ενα fazer του τότε (δεν θυμαμαι χρονολογία) με 4,5 λιτρα λαδια σε καθε αλλάγή ....και σκιζει οτι βρεθει μπροστά του...
Υπαρχει εκει εξω παλιο μπεμβε boxer που αισιως εχει φτασει τα 1.000.000 χλμ και ακομα δεν εχουν ανοιξει μοτερ
 

panostsi

well know member
Δημοσιεύσεις
2.980
Ηλικία
36
Περιοχή
Χαϊδάρι
Μοτοσυκλέτα
Bandit 650
Όνομα
panostsi
Μόνο από την δικοί μας χαζομάρα αλλάζουμε τα μηχανάκια μας σαν πουκάμισα.... Εύκολα βγάζουν χιλιόμετρα αρκετά χωρίς πρόβλημα αν κάνεις τα προβλεπόμενα.... Και βλέπουμε εδώ και μερικά χρόνια όλες πλέον η εταιρίες κάνουν ανακλήσεις στις μοτοσικλέτες τους...
 

User S-T

well know member
Δημοσιεύσεις
3.640
Δεν φταίνε αυτοί εμείς φταίμε. Πόσοι από εμάς στην έρευνα αγοράς καινούργιας μότο έχουμε δει και ψάξει στα σοβαρά το θέμα κόστος συντήρησης και αγορά ανταλλακτικών.
 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.447
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
tiger 955i-gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Ο πελατης πλεον ειναι απλα καταναλωτης.Δεν τους ενδιαφερει να ικανοποιησουνε τις πραγματικες μας αναγκες,αλλα να ικανοποιησουμε τις αναγκες που μας δημιουργουν αυτοι.Καθε φορα που παμε να παρουμε ανασα και να αφιερωσουμε λιγο χρονο στον εαυτο μας και την οικογενεια μας,μας βαζουνε παλι στην μπριζα για το νεο κινητο,το νεο παπουτσι,το νεο snack και γενικα για εναν σκασμο αχρηστα νεα.

Τα οικονομικα μου,χωρις να μου τρεχουν απο τα πατζακια,μου επιτρεπουν να παρω αρκετα απο αυτα τα καλουδια χωρις να ιδρωσει το αυτι μου.Παρολα αυτα θα αγορασω παπουτσια οταν κανουν τον κυκλο τους τα παλια,θα επισκευασω τον παλιο μου καναπε αντι να παω να παρω καινουργιο,θα αγορασω μεταχειρισμενο κρανος-μπουφαν-gps αν ειναι στην κατασταση που θελω και σε γενικες γραμμες θα εξαντησω κατι με ολα τα μεσα πριν παω σε καινουργιο.

Δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας,γιατι οτι γλυτωνω τα χωνω σε ταξιδακια,σε τσιπουρα και σε βενζινες,αλλα θεμα νοοτροπιας και στασης ζωης.Δεν μου παει να πεταξω ενα παλιο ποιοτικο προιον για να παρω ενα καινουργιο το οποιο αποδεδειγμενα θα ειναι χειροτερο και θα κρατησει λιγοτερο.Δεν θελω να σπαταλουνται φυσικοι ποροι μονο και μονο για να αυξησουνε τις τραπεζικες τους καταθεσεις μερικοι χαρτογιακαδες.

Εχει χαθει το χαμογελο απο τα προσωπα μας,εχει χαθει η χαρα της ζωης,εχουν χαθει οι επαφες με τον κοσμο,εχουν χαθει ολα αυτα που μας διαφοροποιουν απο αλλες μορφες ζωης μονο και μονο γιατι καθε φορα προσπαθουμε να πληρωσουμε το νεο κινητο που πηραμε,το οποιο κανει ενα σκασμο πραγματα τα οποια στο φιναλε μας ειναι αχρηστα.

Καποιοι στιγμη πρεπει να σταματησουμε να γραφουμε,η να συμφωνουμε με αυτα που γραφουν καποιοι αλλοι απο τον καναπε μας και να προσπαθησουμε να αλαξουμε τροπο ζωης και σκεψης.Το τραγικο ειναι οτι ολοι συμφωνουνε οτι δεν παει αλλο,αλλα περιμενουνε πως και πως να βγει η νεα τηλεοραση των 625 ιντζων για να πανε να την αγορασουν.

Οσο απλα γραφουμε, θα μας γραφουν.Smileys drinking beer Emoticon
 
Top Bottom