ακροβατικα...σε moto μια παλια ιστορια....

BULMONT

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
7.307
Ηλικία
60
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 1190
Όνομα
BAΓΓΕΛΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.093
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
5 μοτοσυκλέτες των White Helmets σε δημοπρασία
Τον προηγούμενο Σεπτέμβρη η ομάδα επιδείξεων του Βρετανικού στρατού White Helmets ανακοίνωσε τη διάλυσή της μετά από 90 χρόνια ιστορίας και 5 από τις μοτοσυκλέτες της βγαίνουν στο «σφυρί».
Μπορεί η οδήγηση σε σχηματισμό, οι κινούμενες πυραμίδες και το πέρασμα μέσα από στεφάνια φωτιάς να μη μπορούν να συγκριθούν με τα άλματα της νέας γενιάς των αναβατών του Freestyle motocross, αλλά η ομάδα των White Helmets έθεσε τα θεμέλια των επιδείξεων μοτοσυκλέτας. Μπορεί η ομάδα να σταμάτησε να υπάρχει, αλλά οι μοτοσυκλέτες θα συνεχίσουν την «ζωή» τους στα χέρια νέων ιδιοκτητών, αφού στις 22 Απριλίου θα δημοπρατηθούν.

Πρόκειται για 5 Triumph TR7 Tiger 750 κυβικών οι οποίες είναι τροποποιημένες για τις ανάγκες των επιδείξεων. Οι 4 από αυτές δεν διαθέτουν πίσω αμορτισέρ, αλλά τη θέση τους έχουν πάρει συμπαγείς ράβδοι, ενώ άλλες διαθέτουν ειδικές «σχάρες» στο πίσω μέρος για να πατούν οι κασκαντέρ. Σε μια μοτοσυκλέτα βλέπουμε μαξιλαράκι στο εμπρός φτερό και έξτρα χειρολαβές στο πίσω μέρος. Όλες οι μοτοσυκλέτες χρησιμοποιήθηκαν στην τελευταία παράσταση των White Helmets που έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2017 και η τιμή τους αναμένεται να φτάσει τα 6.500 με 9.000 ευρώ.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από την τελευταία εμφάνιση των White Helmets
mototriti.gr
 
Top Bottom