Χειροποίητα εξαρτήματα για την οικογένεια της BMW R nineT

Arisxios

member
Δημοσιεύσεις
1.846
Ηλικία
56
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Πατίνι
Όνομα
Αρης
Περιοχή
Πειραιας

Χειροποίητα εξαρτήματα για την οικογένεια της BMW R nineT
24 Φεβρουαρίου 2017 on2wheels R nine T Pure, R nine T Racer, R nine T Urban, R nineT, R nineT Scrambler, Roland Sands,Αγοράς, Δελτία τύπου

Η μετατροπή μίας μοτοσικλέτας σε συλλεκτικό κομμάτι είναι μία διαδικασία που πυροδοτεί το πάθος πολλών θαυμαστών της. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο η BMW Motorradδιεύρυνε την γκάμα γνήσιων αξεσουάρ της με custom εξαρτήματα κατασκευασμένα στη φρέζα για τα μοντέλα R nineT, R nine T Pure, R nineT Scrambler, R nine T Racer και R nine T Urban G/S.

Κατασκευασμένα με περίτεχνο τρόπο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, τα εξαρτήματα αυτά διαθέτουν έναν καταπληκτικό σχεδιασμό ο οποίος εκφράζει το πάθος για κορυφαία, premium τεχνολογία μοτοσικλέτας.

Τα μοναδικά σχέδια δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον Roland Sands, ένα διάσημο βελτιωτή με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η ιδιαίτερη τεχνική κατασκευής των εξαρτημάτων μας δίνει μεταλλικές επιφάνειες υψηλής ποιότητας με χαρακτηριστικό τις αντιθέσεις ανάμεσα στο γυαλιστερό μαύρο και στο αλουμίνιο.

Τα εξαρτήματα φτιάχνονται εξαρχής από ακατέργαστα κομμάτια αλουμινίου με τη χρήση φρέζας CNC και στη συνέχεια γυαλίζονται περίτεχνα στο χέρι, πριν δεχτούν την τελική επίστρωση με μαύρο χρώμα.

Στη συνέχεια, συγκεκριμένες επιφάνειες ξαναμπαίνουν στη φρέζα ώστε να αποκτήσουν και πάλι την αυθεντική εμφάνιση γυμνού αλουμινίου.

Όλα τα εξαρτήματα που κατασκευάζονται στη φρέζα φέρουν το λογότυπο BMW ή επιγραφή BMW Motorrad. Διαθέτουν επίσης υπογραφή “by Roland Sands Design” η οποία υπογραμμίζει την ιδιαίτερη προέλευσή τους. Χάρη στο χρωματικό συνδυασμό του μαύρου χρώματος με το αλουμίνιο, τα εξαρτήματα γίνονται ένα με το κλασικό, vintage στυλ των συγκεκριμένων μοτοσικλετών.


Τα παρακάτω «σφυρήλατα» – όπως λέγονται – εξαρτήματα είναι τώρα διαθέσιμα στο δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της BMW Motorrad:

  • Καπάκια κυλινδροκεφαλών
  • Τάπα λαδιού
  • Μπροστινό καπάκι ιμάντα κινητήρα
  • Στεφάνη προβολέα φώτων
  • Αντίβαρα τιμονιού
  • Καπάκια άξονα μετάδοσης (πλήμνη πίσω τροχού)
  • Καπάκι κωνικών γραναζιών
  • Καπάκια σημείων έδρασης του ψαλιδιού


*Μελλοντικά, θα κυκλοφορήσουν και άλλα εξαρτήματα του είδους.

Πέραν αυτών, η γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW Motorrad περιλαμβάνει ήδη μία σειρά από υψηλής ποιότητας custom εξαρτήματα, τα οποία χαρίζουν εντελώς προσωπικό στυλ στην οικογένεια μοτοσικλετών R nineT με προηγμένες και σχεδιαστικά αυθεντικές μεθόδους.

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει το αλουμινένιο ρεζερβουάρ καυσίμου το οποίο φτιάχνεται στο χέρι σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας της BMW Motorrad.

Η λείανση του αλουμινίου στο χέρι χαρίζει στο κάθε ρεζερβουάρ μοναδική εμφάνιση, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κλασική φινέτσα των R nineT, R nine T Pure και R nineT Scrambler.


Ενώ είναι ακριβώς ίδιο στο μέγεθος και στο σχήμα του με το αντίστοιχο εξάρτημα βιομηχανικής παραγωγής, το αλουμινένιο ρεζερβουάρ μπορεί να παραγγελθεί είτε με ηλεκτροκολλημένες ραφές ή με τις ραφές επί τούτου ορατές, σύμφωνα με το προσωπικό γούστου του αγοραστή. Και στις δύο εκδόσεις το στιλπνό, διάφανο βερνίκι που εφαρμόζεται στις επιφάνειες από γυαλισμένο, γυμνό αλουμίνιο, χαρίζει στο ρεζερβουάρ υψηλής ποιότητας εμφάνιση εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αξιόπιστη, αντιοξειδωτική προστασία.

Γκαλερί











http://www.on2wheels.gr/χειροποίητα-εξαρτήματα-για-την-οικογ/
 

BULMONT

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
7.307
Ηλικία
60
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 1190
Όνομα
BAΓΓΕΛΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Γιά R51/3 δεν φτιάχνουν τίποτα;;;;;;;;;;;;DancingDancingDancing
 

User V

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.090
Ο "πελάτης/αιμοδότης" που πληρώνει,Έχει πάντα δίκιο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να του προσφέρουμε υπηρεσίες,τις έχει δεν τις έχει πραγματικά ανάγκη..

Γενικά μιλάω..
 
Top Bottom