Φιλτροχοάνη σε ψεκαστό μηχανάκι; Έχει αποτέλεσμα τελικά;

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Τα "κλειδωμένα", "ξεκλειδωνουν' σε boot mode. Γενικά να το έχουμε αυτο σαν αρχη, να ρωταμε πρώτα πριν ρωτήσουμε ποιον πρέπει να ρωτήσουμε. Δηλαδή, αν θες να βάλεις πρόγραμμα θα ρωτήσεις σε αυτούς που βάζουν πρόγραμμα και μάλιστα ρώτα σε 5-6 για να πάρεις και καλύτερη άποψη γιατί οι μισοί θα σου πούνε χαζομάρες. Θα πρέπει να ξέρεις επίσης και τι εγκέφαλο εχεις (Bosch, continental;) Επίσης για το μηχανάκι σου υπάρχουν και παράλληλοι εγκέφαλοι και φτηνοί μάλιστα. Δε τα λέω αυτά για να πας να βάλεις (δεν αξίζει) αλλά για να ξέρεις πως θα ψάξεις αν χρειαστεί στο μέλλον. Με αγάπη στα λέω αυτά... Δε τα λέω επίσης για μονο Για σένα αλλά και για άλλους που θέλουν να σκαλισουν. Αν θέλετε πέστε μου να γράψω με την ησυχία μου έναν ολοκληρωμένο οδηγό βελτίωσης που να χει τα πάντα (προγράμματα, ατμοσφαιρική βελτίωση, turbo, κλπ) να ξέρει πως θα ψάχνει όποιος θέλει να ξεκινήσει το σπορ. Με την πληθώρα ανταλλακτικών από Κίνα, είναι καλή εποχή για DIY βελτίωση

Sent from my ASUS_X00HD using Tapatalk



Θα ηταν ενα καλό θέμα απο μονο τού.
 

duke200

member
Δημοσιεύσεις
1.310
Ηλικία
44
Όνομα
Alex
Θα προσπαθήσω να είναι περιεκτικό. Αυτά που θα γράψω εχω φάει πολλάκις τα μούτρα μου και τα δω δοκιμάσει, οπότε ότι γράψω θα προσπαθήσω να ναι από ατομική εμπειρία ή συμβουλές που έδωσα σε γνωστές του αντικειμένου και επαληθεύτηκε ότι λειτουργούν. Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΥΘΟΙ στη βελτίωση και έχω δει πολυ καλούς επαγγελματίες να κάνουν χαζα λάθη.

Sent from my ASUS_X00HD using Tapatalk
 

Red Shogun

well know member
Δημοσιεύσεις
3.772
Ηλικία
25
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Ο εγκέφαλος στο δικό μου έχει το σήμα της Mitsubishi πάντως. Δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτό γιατί όντως η BOSCH βγάζει αρκετούς εγκεφάλους, ABS μονάδες κλπ. Αλλά υποθέτω η Mitsubishi λογικά έκανε κάποια συμφωνία με την Suzuki για να τους δίνει εγκεφάλους. Απο την άλλη δεν είχα και ποτέ σκοπό (προς το παρόν τουλάχιστον τώρα που το σκέφτομαι) να το πειράξω. Ωστόσο αν στο μέλλον με το καλό αποκτήσω κάτι μεγαλύτερο και το παπί γίνει απλά εργάτης τότε ίσως και να το πειράξω ελάχιστα. Προς το παρόν stock and read to go.
 
Top Bottom