Ταινίες και σειρές ΚΑΙ ΜΕΤΑ τον καιρό της Καραντίνας

thanosgp

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
11.519
Ηλικία
52
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα

thanosgp

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
11.519
Ηλικία
52
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Long Way Up S01


η συνέχεια με ηλεκτρική! harley αντί πομόνας....
 

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
10.891
Όνομα
.

thanosgp

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
11.519
Ηλικία
52
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Διάβασα τι αφορά όταν βγηκε και έγινε χαμός στο Νετφλιξ.
Δεν με τράβηξε τότε, αρα μάλλον δεν πρόκειται να το δω.

οι παραγωγοί ταινιών του νετφλιξ έχουν βγάλει πολλές πατάτες.Αυτήν όμως μη την χάσεις....
 

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
10.891
Όνομα
.
οι παραγωγοί ταινιών του νετφλιξ έχουν βγάλει πολλές πατάτες.Αυτό μη το χάσεις....
Όχι απο άποψη πατάτας. Μπορεί να είναι καλή ταινία για το είδος της
Απλώς όπως διάβασα την ιστορία και απο περιγραφές όσων την είδαν, δεν είναι κάτι που θέλω να δω και να χαλαστώ.
 

StepaS

well know member
Δημοσιεύσεις
3.187
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis

thanosgp

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
11.519
Ηλικία
52
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Πολύ δυνατή ταινία!! αλλά θέλει γερά στομάχι για όσους δεν είναι φαν του είδους.
Σωστά,αλλά πρώτη που είδα ταινία που έστελνε τόσα πολλά μυνήματα,γι'αυτό μ'εντυπωσιασε!

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

karellen

old member
Δημοσιεύσεις
5.410
Ηλικία
61
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα

thanosgp

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
11.519
Ηλικία
52
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Ταινία είναι Θάνο?
Γιατί με τις σειρές δεν έχω υπομονή.
Ναι, επειδή είσαι φαν του scifi ,αυτή βέβαια κινείται ανάμεσα σε πολλά είδη...

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.435
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Οι 8 καλύτερες ταινίες που ανεβαίνουν στο Netflix τον Νοέμβριο
Sci-fi θρίλερ, η κινηματογραφική επιστροφή της Sophia Loren μετά από 10 χρόνια, παραγνωρισμένα διαμάντια και '80s υπερήρωες στο καλύτερο Netflix του μήνα.

Ο Νοέμβριος δεν θα είναι από τους πιο δυνατούς μήνες του Netflix ως προς το ορίτζιναλ περιεχόμενό του, ο κινηματογραφικός του κατάλογος όμως εμπλουτίζεται με πολύ καλό υλικό, είτε πρώτης γνωριμίας είτε για rewatch.

Εμείς βρήκαμε τις καλύτερες ταινίες που ανεβαίνουν στο Netflix αυτόν τον μήνα και τις συγκεντρώσαμε παρακάτω:

The Truman Show


Είκοσι χρόνια πριν, το ‘Truman Show’ αποδείκνυε πως ο Jim Carrey είχε δραματική στόφα και προειδοποιούσε για τα social media πριν ακόμα αυτά εφευρεθούν. Το φιλμ του Peter Weir, μιας ηγετικής φιγούρας στο Νέο Κύμα του Αυστραλιανού Κινηματογράφου, συνεχίζει να λειτουργεί ως Νοστράδαμος της ψηφιακής εποχής. Εκτός αυτού όμως, η ταινία που είχε παρομοιαστεί με ένα υψηλού μπάτζετ επεισόδιο του ‘Twilight Zone’ όταν είχε κυκλοφορήσει, είχε προσεγγίσει στοχαστικά και με φροντίδα θεματικές που τότε το mainstream Hollywood δεν έβρισκε ιδιαίτερα σέξι, όπως η μεταφυσική, ο χριστιανισμός και η εικονική πραγματικότητα.

Εάν σου ξέφυγε, στο ‘Truman Show’ παρακολουθούμε τον Truman του Carrey να κάνει την κοινότυπη, φαινομενικά, ζωή του – μόνο που αυτή εκτυλίσσεται στην πραγματικότητα σε ένα τεράστιο σετ με ηθοποιούς όσο οι θεατές τον παρακολουθούν στη μικρή τους οθόνη. Εάν το έχεις δει πάλι, θα διαπιστώσεις ότι είναι πιο επίκαιρο από ποτέ στο rewatch.

Minority Report


Βασισμένο σε ιστορία του διάσημου συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Philip K. Dick, το ‘Minority Report’ είναι ένα θρίλερ δράσης στην Ουάσιγκτον το 2054, όπου η αστυνομία χρησιμοποιεί μία νέα τεχνολογία για να συλλάβει και να καταδικάσει δολοφόνους προτού διαπράξουν το έγκλημά τους.

Ο Steven Spielberg συνδυάζει βιρτουόζικα ιδέες υψηλών κόνσεπτ με δράση υψηλών οκτανίων, σε ένα εμπύρετο επιστημονικό θρίλερ που έμοιαζε ήδη κλασικό από την πρεμιέρα του. Θα το δεις σε μικρή οθόνη, αλλά θα θυμηθείς γιατί αγαπάμε τη μεγαλύτερη που αυτές τις μέρες μάς λείπει.

Batman


Ο Tim Burton λατρεύει τα τέρατα. Υπήρχε λοιπόν καλύτερος σκηνοθέτης στα ‘80s και τα ‘90s για να αναλάβει τον τύπο που μεταμορφώνεται σε τέρας για να κυνηγήσει τα υπόλοιπα; Ο Burton πιάνει το νήμα εδώ από την αρχή, τη δολοφονία των Wayne, και φέρεται στη Gotham όπως της αξίζει. Ως έναν ακόμη χαρακτήρα στο καστ που ρουφάει και διαμορφώνει τους υπόλοιπους. Δεν είναι τόσο καλό όσο το ‘Batman Returns’ που θα ακολουθούσε (επίσης διαθέσιμο στο Netflix), είναι όμως ένα τρομακτικό, στοιχειωμένο θέαμα σκοτεινής ψυχαγωγίας που προσφέρει έναν δικό του κόσμο. Ακόμα κι αν ο Joker του Jack Nicholson επισκιάζει συχνά κεντρικό ήρωα.


My Own Private Idaho


Ο Gus Van Sant διασκευάζει ελεύθερα τον ‘Henry IV’ του Σαίξπηρ και ακολουθεί τον Keanu Reeves ως επαναστατικό, άσωτο γιο ενός δημάρχου που ταξιδεύει με τον River Phoenix σε ρόλο γκέι άνδρα που υποφέρει από ναρκοληψία. Μαζί θα ταξιδέψουν από το Portland στο Idaho και τελικά μέχρι τις ακτές της Ιταλίας για να βρουν τη μητέρα του δεύτερου. Στη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εκπορνευτούν για να κερδίσουν χρήματα και ναρκωτικά, προσελκύοντας τελικά την προσοχή ενός πλούσιου ευεργέτη και σεξουαλικού αποκλίνοντος.

Έξυπνο, μελαγχολικό και τολμηρό, το ‘My Own Private Idaho’ είναι μια συγκινητική και συναρπαστική ταυτοχρόνως ταινία δρόμου, με περισσή συμπόνια για τους πρωταγωνιστές του, που συγκεντρώνει ετερόκλητα στοιχεία σε μια άγρια, λυρική οδύσσεια της καρδιάς και του νου.

The Life Ahead


Η Sophia Loren δεν έχει παίξει σε μεγάλου μήκους ταινία εδώ και 10 χρόνια. Το κάνει εδώ σε σκηνοθεσία του γιου της, Edoardo Ponti, παίζοντας μία επιζήσασα του Ολοκαυτώματος που βγάζει τα προς το ζην δίνοντας καταφύγιο σε παιδιά εκδιδόμενων γυναικών. Η Madame Rosa, όπως ονομάζεται ο χαρακτήρας της, θα δεθεί με ένα δωδεκάχρονο αγόρι από τη Σενεγάλη, τον Momo, και μαζί θα διαμορφώσουν μια συγκινητική σχέση.

Ποιος δεν θέλει να δει ξανά τη Sophia Loren και ποιος δεν θέλει να τη δει να φωτίζει τα Όσκαρ ακόμα πιο λαμπερά με την παρουσία της; Εάν καταφέρει να βρεθεί ανάμεσα στις υποψήφιες Α΄ Γυναικείου της επόμενης τελετής, η Loren θα έχει κλείσει 56 χρόνια από την τελευταία της υποψηφιότητα με το ‘Matrimonio all’italiana’ του 1965, και άρα θα σπάσει το ρεκόρ του Henry Fonda που έχει ως τώρα τη μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ δύο υποψηφιοτήτων Όσκαρ.

A Lion in the House

https://www.youtube.com/watch?v=c6_EXFbSjbg&feature=emb_logo

Το ‘Lion in the House’ είναι ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ διάρκειας 225 λεπτών από το 2006 που διερευνά με ειλικρίνεια τον αντίκτυπο του καρκίνου της παιδικής ηλικίας σε πέντε διαφορετικές οικογένειες του Ohio, σε διάρκεια έξι ετών. Είχε παρουσιαστεί αρχικά στο Φεστιβάλ Sundance, έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της Αμερικής μετά την προβολή του στο PBS και έρχεται τώρα στο Netflix σπασμένο σε επεισόδια.


Πρεμιέρα: 19/11


If Beale Street Could Talk


https://www.youtube.com/watch?v=N4m3t3G3Zqc&feature=emb_logo

Το αριστούργημα του Barry Jenkins παραγνωρίστηκε ελαφρώς το 2019, αν και εκπροσωπήθηκε στα Όσκαρ από το βραβείο της Regina King και την υποψηφιότητα του Nicholas Britell στη Μουσική και του ίδιου του Jenkins στο Διασκευασμένο Σενάριο.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 στο Χάρλεμ, η Tish θυμάται το πάθος, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που συνέδεσαν την ίδια με τον αρραβωνιαστικό της, Alonzo Hunt. Φίλοι από την παιδική τους ηλικία, το αφοσιωμένο ζευγάρι ονειρεύεται ένα μέλλον μαζί, αλλά τα σχέδιά τους εκτροχιάζονται όταν ο Fonny συλλαμβάνεται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε.

Ανεβαίνει: 21/11


Scott Pilgrim vs. The World

https://www.youtube.com/watch?v=7wd5KEaOtm4&feature=emb_logo

Ως μπασίστας μίας garage rock μπάντας, ο Scott Pilgrim (Michael Cera) δεν είχε ποτέ αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να βρίσκει κοπέλα. Το πρόβλημά του συνήθως δηλαδή ήταν να τα ξεφορτώνεται. Όταν όμως η Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead) μπαίνει στην καρδιά του, διαπιστώνει ότι έρχεται με τα πιο ενοχλητικά μπαγκάζια: Έναν στρατό από πρώην που δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να τον εξαλείψει από τη λίστα μνηστήρων της.

Η κωμωδία δράσης του Edgar Wright δανείζεται την οπτική της γλώσσα από τη ζωηρή αισθητική των graphic novels και των video games που εμπνέουν τις σεκάνς του, για να πει τη γλυκιά του ιστορία πληθωρικά και έξω καρδιά. Το ‘Pilgrim’ τρέχει από το ένα εντυπωσιακό set piece στο επόμενο με ταχύτητα και ζωντάνια, και είναι μια ‘πριν γίνουν γνωστοί’ εξτραβαγκάντσα για ηθοποιούς όπως η Brie Larson, η Aubrey Plaza και η Alison Pill πριν ‘συμβούν’ ακόμη περισσότερο.

Ανεβαίνει: 22/11
 
Top Bottom