Ποpνο: στην Ελλάδα

apache

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
24.124
Ηλικία
60
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE MAVERICK 500 X
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Όσκαρ ποpνο: Καuτές παρουσίες στην πρώτη τελετή που έγινε στην Ελλάδα


Οι Ελληνίδες ποpνοσταρ έκλεψαν την παράσταση
Εκατοντάδες φαν του ερωτικού κινηματογράφου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό κλειστό γήπεδο Φαλήρου για να απολαύσουν τα International erotic awards δηλαδή τα… όσκαρ πορνό.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο γνωστός παραγωγός της εταιρείας Σιρίνα, Δημήτρης Σειρηνάκης συγκέντρωσε διάσημες πορνοστάρ για να τους απονείμει βραβεία για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουν και για την απόλαυση που προσφέρουν στο φιλοθεάμον κοινό με τις ταινίες τους.

Δεκάδες ελαφρώς ενδεδυμένες κυρίες κέρδισαν βραβεία και τίτλους που κυμαίνονταν από το βραβείο «καλύτερης πίσω πόρτας» μέχρι «καλύτερη ερωτική σκηνή κορίτσι με κορίτσι».

Οι φανς του ερωτικού κινηματογράφου οι οποίοι πλήρωσαν από 25 έως και 100 ευρώ το άτομο, ανάλογα τη θέση που είχαν κλείσει για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Παρά τον φθινοπωρινό καιρό, με την ψιλή βροχή και το αεράκι, η ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό κλειστό γήπεδο του Φαλήρου ήταν αρκετά καυτή. Σε αυτό βοήθησαν ιδιαίτερα οι πορνοστάρς που έφτασαν στο χώρο ντυμένες με καυτά μίνι και ανοιχτά στο πλούσιο μπούστο τους φορέματα προκαλώντας … εγκεφαλικά.


Από τις πιο δυνατές παρουσίες η δική μας Μαρία Αλεξάνδρου, αλλά και η Αμίρα Αντάρα και Τόρι Μπλακ. Η πρώτη κέρδισε το βραβείο καλύτερης ελληνίδας ηθοποιού ενώ η Αμίρα καλύτερης ευρωπαίας ηθοποιού. Όσο για την Τόρι Μπλακ εκείνη κέρδισε το όσκαρ καλύτερης Αμερικανίδας πορνοστάρ.

Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ελληνίδα σταρ βραβεύτηκε η Βούλα Βαβάτση, ενώ ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος Έλληνας ηθοποιός ο Απολλώνιος.

Μεταξύ των όσκαρ που δόθηκαν ο Ζαφείρης κέρδισε το καλύτερο βραβείο Έλληνα ηθοποιού, ενώ το όσκαρ καλύτερου επιβήτορα πήγε στα χέρια του DimitrisXXX. Επίσης υπήρξε βραβείο καλύτερου κωμικού, με μοναδική υποψηφιότητα εκείνη του Ντίνου, του «Γιατρού».

Την παράσταση έκλεψε το βραβείο «καλύτερης πίσω πόρτας» που κέρδισε η Ελληνίδα Έλλη Παυλίδη, ενώ για το καλύτερο λεσβιακό το όσκαρ δόθηκε στην Κάρλα Κοξ. Την παράσταση έκλεψε και η Ρόζα η οποία κέρδισε το όσκαρ καλύτερης πεολειχίας.

Για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο της πορνοβιομηχανίας το βραβείο δόθηκε στον πασίγνωστο ηθοποιό και πλέον παραγωγό και σκηνοθέτη Ρόκο Σιφρέντι ο οποίος μάλιστα ευχαρίστησε τη σύζυγό του Ρόζα για την υποστήριξη ενώ δεν παρέλειψε να επιβραβεύσει τον Δημήτρη Σειρηνάκη για την προσφορά του στην παγκόσμια βιομηχανία πορνό αλλά και για το γεγονός πως βοήθησε ώστε στην Ελλάδα να σπάσει ένα ταμπού αυτό της τσόντας!

Η τελετή των όσκαρ πορνό κράτησαν περίπου δυόμιση ώρες και στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε πάρτυ με djs.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Ρόκο Σιφρέντι μιλώντας στο protothema.gr είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να γυρίσω κάποια ταινία εδώ με Ελληνίδες πρωταγωνίστριες αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Πιστεύω ότι η προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Σειρηνάκης είναι πολύ σημαντική για το χώρο μας και εύχομαι τα σημερινά βραβεία να γίνουν θεσμός. Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα με πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ ερωτικούς».

Αξιοσημείωτο είναι πως στην εκδήλωση δεν ήρθε η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία είχε λάβει πρόσκληση και με την ταινία της οποία η εταιρεία του κ. Σειρηνάκη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, ενώ απούσα ήταν και η Μαριάννα Ντούβλη η οποία δεν μπόρεσε να έρθει για οικογενειακούς λόγους.

Φιλοδοξία του διοργανωτή, είναι να γίνει η συγκεκριμένη βραδιά θεσμός στην Ελλάδα, γι’ αυτό και επενδύει σ’ αυτόν σε καιρούς οικονομικής κρίσης. Ο κ. Σειρηνάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των πρώτων διεθνών βραβείων πορνό στην χώρα μας.






















Αντε να μορφωνεστε ωρε λεβεντες LaughLaugh
Ολο μηχανες και βολτες ειστε

Οι π********νες και οι τρελλές έχουν τις τύχες τις καλές μου έλεγε η γιαγιά μου.....
 

apache

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
24.124
Ηλικία
60
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE MAVERICK 500 X
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Παει και ο μεγαλος ροκο..γερασε
ευχαριστουμε για οσα μας διδαξες δασκαλε
Όσα ξέρει και κώλος αυτουνού....
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πόσο περισσότερο ποpνό είδαν οι Αθηναίοι από τους Θεσσαλονικείς στη καραντίνα​

Πόσο περισσότερο ποpνό είδαν οι Αθηναίοι από τους Θεσσαλονικείς στη καραντίνα


Ποια ηθοποιός ήταν στη κορυφή​


Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να βλέπεις ποpνό είναι βαλβίδα αποσυμπίεσης τόσο για τους μοναχικούς τύπους όσο και για τα ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι δεν ξεπερνάμε τα όρια της παρακολούθησης, γιατί η υπερβολική προβολή μπορεί να μας προκαλέσει αρνητικές συνέπειες...
Η δημοφιλής εταιρία παραγωγής ταινιών ερωtικού περιεχομένου δίνει ελεύθερη πρόσβαση στους χρήστες στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως μέχρι το τέλος της καραντίνας του δεύτερου κύματος κορονοϊού που ταλανίζει τη χώρα μας και το παγκόσμιο στερέωμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που περιλαμβάνει τα ευρήματα έρευνας για την παρακολούθηση των ταινιών αυτών στη χώρα μας.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Oι διεθνείς παρουσίες της SugarBabes.tv τόσο σε Ευρώπη (ΧBIZ european Awards) και φέτος με 3 υποψηφιότητες και την Ίννα Ιννάκι στην παρουσίαση κατηγορίας βραβείου με φόντο την Ακρόπολη με live streaming σε όλη την υφήλιο μιας όπου πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, όσο και σε Αμερική ούσα για φέτος η μοναδική Ελληνίδα εκπρόσωπος που έχει 3 υποψηφιότητες στα AVN Awards γνωστά και ως τα «Όσκαρ του Ποpνό» μόνο εθνικά υπερήφανους μπορεί να μας κάνει.

Ακολουθώντας το παράδειγμα παγκόσμιων κολοσσών της βιομηχανίας ενηλίκων, η www.SugarBabes.tv συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη μάχη κατά του κορωνοϊού, έτσι ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να μείνει σπίτι έχοντας πρόσβαση δωρεάν στις υπηρεσίες της, κάνοντας έτσι πιο πικάντικο τον εγκλεισμό της καραντίνας, δίνοντας μια διέξοδο στους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να περάσουν πολλές ώρες μέσα στο σπίτι.

Εδώ να θυμίσουμε ότι ενάμιση μήνα πριν το δεύτερο lockdown είχε μοιράσει 10.000 μάσκες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, προσφέροντας έτσι μέρος των εσόδων της στην προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό, προαναγγέλλοντας ότι θα συνεχίσει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, όπου χρειάζεται ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να βλέπεις ποpνό είναι βαλβίδα αποσυμπίεσης τόσο για τους μοναχικούς τύπους όσο και για τα ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι δεν ξεπερνάμε τα όρια της παρακολούθησης, γιατί η υπερβολική προβολή μπορεί να μας προκαλέσει αρνητικές συνέπειες, σύμφωνα με τους ερευνητές οπότε… παν μέτρον άριστον!

ina_inaki.jpg

Η έρευνα και τα στατιστικά του 2ου εγκλεισμού​

Σπουδαία στοιχεία όσον αφορά την επισκεψιμότητα στο site της «SugarBabes.tv» έδωσαν στη δημοσιότητα μετά από έρευνα οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής της Ίννας Ιννάκι. Η παρακολούθηση των στατιστικών που αφορούν την Ελλάδα (γιατί παράλληλα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα παγκοσμίως, λόγω των διεθνών της παραγωγών), ξεκίνησε την πρώτη μέρα έναρξης των περιοριστικών μέτρων έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.
Έτσι, λοιπόν, αυτή την περίοδο 537.093 χρήστες επισκέφθηκαν το site με 2.263.965 προβολές σελίδων, ενώ τα άτομα ηλικίας 25-34 είναι στην κορυφή προβολών, με ώρες αιχμής 23:00 με 03:00, ενώ η Αθήνα είναι πρώτη στις πόλεις οι κάτοικοι της οποίας παρακολουθούν ταινίες ενηλίκων, και ακολουθούν η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα και το Ηράκλειο. Οι ιστοσελίδες ερωtικού περιεχομένου στα καλύτερά τους από άποψης επισκεψιμότητας για άλλη μια φορά λόγω κορωνοϊού και δωρεάν πρόσβασης στο περιεχόμενό τους. Τα γυρίσματα φυσικά έχουν αναβληθεί, αλλά συντηρούνται από παραγωγές που είχαν προηγηθεί.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνο τους...
Επισκεψιμότητα SugarBabes.tv την περίοδο του 2ου lockdown:
537.093 μοναδικοί χρήστες, 2.263.965 προβολές σελίδων
Επισκεψιμότητα ανά φύλο:
21,1% γυναίκες & 78,8% άνδρες
Ώρες αιχμής:
23:00 με 03:00
Επισκέψεις ανά πόλη:
1. Αθήνα 38,5%
2. Θεσσαλονίκη 14,4%
3. Λάρισα 8,9%
4. Πάτρα 8,1%
5. Ηράκλειο 7%
6. Υπόλοιπες πόλεις 23,1%
Kατηγορίες που παρακολουθούν:
1. Greek movies 28%
2. 3some 22%
3. Lesbian 19%
4. Bisexual 14%
5. Group - OrgΥ 10%
6. Hard core 7%
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ:
1. Ίννα Ιννάκι
2. Έλενα Χατζή
3. Τζούλια
4. Ρόζα Ροζίτα
5. Βανέσα Αδαμοπούλου
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:
1. Άλεξ Φάιερ
2. Πανάγος
3. Τεό
4. Nεκ Τζούνιορ
5. Κωνσταντίνος Πετσάκιας

Ειστε πολυ μπροστα οι αθηναιοι πουλακια μουYesYesabcdefghgkabcdefghgk
 

dikoukos

old member
Δημοσιεύσεις
4.233
Ηλικία
55
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Ποσο πισω πια ειμαι απο ολους αυτους μονο την Βανεσα αδαμοπουλου εχω ακουσει που νομιζα πως ειναι τραγουδιστρια και ηθοποιος και οχι της 7ης τεχνης Εχουμε στο ελλαδα τετοια βαρια βιομηχανια
 

karellen

old member
Δημοσιεύσεις
5.389
Ηλικία
61
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
2. Πανάγος
Πανάγος!! abcdefghgkabcdefghgk
Και γαμώ τα σέξυ ονόματα για πρωταγωνιστή! abcdefghgkabcdefghgk

Πανάγος ρε πστμ!
Μου θυμίζει τη Σάσα στο dolce vita! RollingRolling
 

thanosgp

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
11.519
Ηλικία
52
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Μα καλά,ποιο βλέπουν τέτοια βδελυγμιαια θεάματα?

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.094
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)

jliordos

old member
Δημοσιεύσεις
4.478
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη

apache

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
24.124
Ηλικία
60
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE MAVERICK 500 X
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Το threesome πουλάει φούλ......
Ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις λέγονται !!
Όχι όταν πας στη Βραζιλία....
 

jliordos

old member
Δημοσιεύσεις
4.478
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όχι όταν πας στη Βραζιλία....
Ναι Μάνο δεν διαφωνώ. Απλά αναφέρθηκα στην στατιστική την Ελλήνων
 
Top Bottom