Παπιολεωνίδια - Μάιος 2019

πυξιδας990

well know member
Δημοσιεύσεις
2.945
Ηλικία
46
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
ο
Vrasidas

λοιπον εσκασε μυτη λεωνιδιο απο το σαβατο οπως ειπε..αφου αναλυσαμε το σαββατο βραδυ τις μπινιες που κανουν οι εταιριες,την κυριακη το πρωι ετοιμοι για τη βολτα.Μεγαλο στοιχημα για εδω κατω,το πηγαμε χαλαρα ομως γιατι οι πιτσιρικαδες δεν θελουν καθηγητες,αλλα να μιλας την ιδια γλωσσα.
Η βολτα κρινεται επιτυχης,θα υπαρξει συνεχεια,αλλωστε καθε μερα οι πιτσιρικαδες αυτο λενε απο μονοι τους και αν το λενε αυτοι,οι πιο μεγαλοι δεν χαλανε χατηρι.
Για το βρασιδα το μονο που θα πω ,ηταν εμφανες οτι απολαμβανε,εμπαινε στα πηγαδακια και ακουγε,φωτογραφιζε,λες και ζουσε χρονια εδω κατω,ενα με το συνολο που λενε.Εχουμε αφησει μια αναβασουλα στο καστρο για την επομενη..
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.093
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon





Vrasidas
οσο καλης ρατσας να ναι τα τριζόνια σαν τα zanax δεν θαναι ποτες :D:D:D:D:D:D:D
 

Vrasidas

new member
Δημοσιεύσεις
69
Όνομα
Βρασίδας
ο Vrasidas λοιπον εσκασε μυτη λεωνιδιο απο το σαβατο οπως ειπε..αφου αναλυσαμε το σαββατο βραδυ τις μπινιες που κανουν οι εταιριες,την κυριακη το πρωι ετοιμοι για τη βολτα.Μεγαλο στοιχημα για εδω κατω,το πηγαμε χαλαρα ομως γιατι οι πιτσιρικαδες δεν θελουν καθηγητες,αλλα να μιλας την ιδια γλωσσα.

Ήταν όντως χαλαρό όπως έπρεπε για αρχή. Η γλώσσα των πιτσιρικάδων είναι η γλώσσα που μιλούσαμε και εμείς κάποτε. Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω και κάνουμε βουτιά στο θυμικό μας, τότε η προσέγγιση των πιτσιρικάδων είναι εύκολη και δημιουργική ... για όλο το φάσμα των ηλικιών.

[/QUOTE]Η βολτα κρινεται επιτυχης,θα υπαρξει συνεχεια,αλλωστε καθε μερα οι πιτσιρικαδες αυτο λενε απο μονοι τους και αν το λενε αυτοι,οι πιο μεγαλοι δεν χαλανε χατηρι.[/QUOTE]

Ήμουν βέβαιος πως θα ήταν πετυχημένο. Όπως και για την συνέχειά του. Ο σπόρος φυτεύτηκε σε γόνιμο χωράφι.

[/QUOTE]Για το βρασιδα το μονο που θα πω ,ηταν εμφανες οτι απολαμβανε,εμπαινε στα πηγαδακια και ακουγε,φωτογραφιζε,λες και ζουσε χρονια εδω κατω,ενα με το συνολο που λενε.Εχουμε αφησει μια αναβασουλα στο καστρο για την επομενη..[/QUOTE]

Όντως δεν ένιωσα ξένος ούτε στιγμή. Αυτή η ανάβαση με έχει στοιχειώσει ... Και ότι στοιχειώνει πρέπει να λύνεται. :)
 
Top Bottom