Οι εξορμήσεις μιας πάπιας - τα χρονικά ενός παπόβιου

N

notakos600

Guest
Το παπί και Ιαπωνία να θες να πας δεν θα πει όχι. Απο εκεί και πέρα αν έχεις θέληση όλα γίνονται. Το μοναδικό που δεν έχω είναι χρόνος για τέτοια ταξίδια με το μηχανάκι...κάποια στιγμή στο μέλλον και με το καλό με περισσότερα cc προφανώς και θα γυρίσω και άλλα μέρη.
@SHOOTER045 έλα έλα να βολτάρουμε Πήλιο Bike

Στο μεταξύ μετά απο μια ισχυρή καταιγίδα βαθμού "γ******ε ο Δίας και το σύμπαν" είπα να το βγάλω μια μικρή βόλτα μέσα στην πόλη. Η βροχή σταμάτησε έξω έχει ένα ελαφρύ δροσερό αεράκι, ο ουρανός είναι τέρμα όμορφος και σπίτι δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις. Τι περιμένεις; Αρπάζεις κλειδιά, ζακέτα και πας στο γκαράζ.






#200...ίσως το καλύτερο post που έχω διαβάσει στη μοτοπαρέα...
Άπειρα respects Τάσο. Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon
 

Red Shogun

well know member
Δημοσιεύσεις
3.782
Ηλικία
25
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Είμαστε ανήσυχα πνεύματα εμείς οι δίτροχοι τελικά, ε;. Δεν βάζουμε ποτέ κώλο κάτω απο οτι φαίνεται. Δεν σε χωράει ο τόπος ρε αδερφέ, δεν αντέχεις να κάθεσαι μέσα.




(αυτή την φωτογραφία πρέπει να την βάλω wallpaper στο λάπτοπ)

Απο αυτόν τον δρόμο πως για Κισσό, Άγιο Ιωάννη και Μούρεσι.

Και αυτός σε οδηγεί στην Ζαγορά, το Χορευτό και το Πουρί...

Το παπί σίγουρα τα κάνει όλα και σε πάει παντού ωστόσο σήμερ ανακάλυψα ένα μικρό του όριο αντοχής. Σαν να βγήκε και να μου είπε "μαλάκα κούλαρε με έσκισες". Μετά απο ολόκρηρη βόλτα γύρω απο τα Χάνια με μοναδικές στάσεις για φωτογραφίες (1 λεπτό το πολύ) και τις πιο πολλές φορές χωρίς να το αφήσω σβηστό για 5-10 λεπτά (ίσα ίσα ένα τσιγάρο να κάνω δηλαδή) το μηχανάκι το κατέβασα φορτάτο κάτω στον Βόλο. Όταν βγήκα περιφερειακό για να πάω σπίτι μου είπα να το ανοίξω λιγάκι. Και πράματι το μηχανάκι έφτασε 105-110 ωστόσο απο ένα σημείο και μετά ήτανε σαν να βαράει κόφτη (η 4η στο Address με 13-35 γρανάζωμα κοφτάρει στα 120) απο μόνο του και το μηχανάκι έκοβε. Έφτασε απο τα 110 στα 40 χιλιόμετρα και το μηχανάκι όσο και να άνοιγα το γκάζι δεν τράβαγε άλλο. Βενζίνη είχα μπόλικη ακόμα. Σκουπιδάκι; Δεν το νομίζω απο ένα βενζινάδικο βάζω πάντα και το μπούκωμα απο κακή βενζίνη το κάνει διαφορετικά. Το μηχανάκι έσβησε. Το βάζω μπρος κρατούσε τραγικά χαμηλό ρελαντί και όποτε άνοιγα λίγο το γκάζι έσβηνε. Το πήγα στην άκρη του δρόμου και το άφησα 5 λεπτάκια λιγάκι σβηστό. Μετά όλα ήτανε πίσω στο φυσιολογικό. Τράβαγε και έδινε γκάζι όπως και πριν. Συμπέρασμα; Υπερθερμάνθηκε. Έξω έχει ζέστη 30-32 βαθμούς, το μηχανάκι δεν έχει ψυγείο (και σε 2 μάστορες που ρώτησα μου είπανε οτι το δικό μου δεν παίρνει ούτε καν λαδιού), το μοτέρ πιέστηκε πολύ σε βουνίσια οδήγηση και τελικά ο κινητήρας απο μόνος του έκοψε και έσβησε για να μην κάνει κάνα μπαμ.
 

dodos

well know member
Δημοσιεύσεις
3.888
Ηλικία
48
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Απο αυτόν τον δρόμο πως για Κισσό, Άγιο Ιωάννη και Μούρεσι.
Όλο το βουνό καταπληκτικό και ορεινά και παραθαλάσσια αλλα ο Κισσός σε θέμα φαγητού, απλά δεν υπάρχει καλύτερο μέρος πάνω στο Πήλιο!!!! Praising
 

dodos

well know member
Δημοσιεύσεις
3.888
Ηλικία
48
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
@Apostolis κάποια στιγμή θα παω να τσιμπήσω τίποτα εκεί πάνω. Το φαγητό είναι το δεύτερο μου όνομα :p:D
Εκεί δεν είναι απλά για τσίμπημα... Θες το υψόμετρο, θες η δροσιά, ο καθαρός αέρας !!! Όλα βοηθάνε!!! Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon
 
Τελευταία επεξεργασία:

Red Shogun

well know member
Δημοσιεύσεις
3.782
Ηλικία
25
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Βολτάρει μια χαρά μην το συζητάς. Έχω καβαλήσει αρκετά παπάκια. Είναι ίσως το μοναδικό μαζί με το Crypton που έχουνε άριστη συμπεριφορά εκτός πόλης. Και απο άποψη σταθερότητας (όση μπορεί να σου προσφέρει το σύνολο των 105 κιλών), κρατήματα και αρκετό γκάζι για να σε πάει όπου θες.

Να και μερικές φωτογραφίες απο χθες και σήμερα.




Και καπού εκεί ο καιρός παραέγινε απειλητικός (στο βάθος έριχνε κεραυνούς) και φύγαμε άρον άρον απο Άφησσο (αυτός είναι ο δρόμος προς Νεοχώρι κλπ) για Βόλο. Το αστείο είναι οτι δεν έριξε ούτε σταγόνα. Μεγαλύτερο τρολ ever για το 2019:p

Και σήμερα απόγευμα πήγα και μια βόλτα προς το Πήλιο για να δροσιστώ και λιγάκι.



Και όντως είχε δροσιά...πολύ πολύ δροσιά βασικά σε σημείο που έπρεπε να είχα βάλει το μπουφάν μηχανής και όχι την ζακέτα απλά πάνω μου. Και εκεί δεν είναι ούτε καν στα Χάνια ακόμα, είναι πάνω απο την Πορταριά. Αν στον Βόλο τέτοια ώρα έχει 28-30 βαθμούς εκεί πάνω σίγουρα είχε 18 και στα Χάνια δεν μου φαινότανε παράξενο να είχε 15 βαθμούς.
 

Red Shogun

well know member
Δημοσιεύσεις
3.782
Ηλικία
25
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Καλημέρα παιδιά!

Μια άσχετη ερώτηση απλά για σαν food for thought. Το μηχανάκι μου εμένα έχει ψεκασμό της Mikuni (made in Japan κιόλας να είναι γραμμένο περήφανα πάνω στο μπεκ). Πως μπορώ να βρω όμως τι σώμα ψεκασμού φοράει; Πχ είναι 18mm? 20mm? Πήρα και μέτρησα την εισαγωγή αέρα και βγήκε 30κατι εκατοστά...τώρα παπί 125 να έχει 33mm σώμα ψεκασμού λίγο κουφό, εδω το GSXR 125 έχει 26αρι σώμα injection. Πως γίνεται να βρω τα χιλιοστά;

Update: άκυρο έψαξα στο ξένο manual το τέρμα ολοκρηρωμένο που καλύπτει και το δικό μου και το μοντέλο με το καρμπυρατέρ και λέει αναλυτικά τα specs. Throttle body bore: 24mm...περίμενα να φοράει κάνα 18αρι. Το 24αρι είναι μεγάλο η αλήθεια είναι. Μηχανάρα λέμε!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Red Shogun

well know member
Δημοσιεύσεις
3.782
Ηλικία
25
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
"Πρωϊνές ανησυχίες"

Αν είσαι ο τύπος ανθρώπου που δεν μπορείς να κάθεσαι μέσα στο σπίτι τότε με νιώθεις, σίγουρα. Δεν είναι οτι είσαι υπερκινητικός ή νευρασθενικός ή κάτι τέτοιο. Απλά απο οτι φύση σου, σαν άνθρωπος, είσαι φτιαγμένος για να περιτρυγιρίζεις τον κόσμο. Είναι προγραμματισμένο στο DNA του ανθρώπου βλέπεις, να είμαστε έτσι. Αν το σκεφτείς αλλιώς, ο άνθρωπος δεν προέρχεται απο κάποια μεγαλούπολη. Ούτε απο κάποιο urban προάστιο της Αθήνας. Απο την φύση προερχόμαστε σαν είδος. Το φυσικό περιβάλλον ουσιαστικά είναι αυτό, για έναν άνθρωπο. Ξυπνάς λοιπόν το πρωί. Κοιτάς την ώρα, "8 πρωί είναι...χμμμ...". Σηκώνεσαι και ρίχνεις μια ματιά έξω απο το παράθυρο. Όλα ήρεμα, μόνο λίγα αυτοκίνητα που πηγαίνουνε στις δουλειές τους, τυπάδες/τύπισσες να κάνουνε τρέξιμο στον δρόμο έξω, και υπάρχουνε ακόμα αυτή η πρωϊνή μυρωδιά απο τα διάφορα λουλούδια που νοχελικά ποτίζουνε το πρόσωπο σου. Κοιτάς τον ουρανό. "Άραγε πως να είναι η ανατολή απο ψηλά; Πως είναι να βολτάρεις πρωί πρωί στο βουνό; Πως είναι να βλέπεις την φύση να ξυπνάει;". Δεν περιμένεις στιγμή, αρπάζεις μπουφάν, κράνος και κλειδιά και έφυγες για το γκαράζ.


Πράγματι το να οδηγάς μέσα απο την φύση το πρωί είναι ένα πολύ όμορφο πράμα. Τα χρώματα, ο ήλιος, η δροσιά όλα παίζουνε το ρόλο τους σε ένα πανέμορφο έργο. Κάπου εκεί καταλαβαίνεις οτι δεν σε νοίαζει αν έχεις μηχανή ή όχι. Δεν σε ενδιαφέρει καν αν αυτό το μηχανάκι είναι 50αρι, 72αρι, 125αρι ή 1000αρι. Σε νοίαζει απλά να συνεχίσεις την διαδρομή παραπάνω.

Ένα ελαφρί αεράκι σε σκεπάζει εκεί πάνω. Σαν φυσικό κλιματιστικό, ανακουφίζει απο την ζέστη που επικρατεί στο κέντρο της πόλης. Τώρα ξέρεις οτι σίγουρα είναι πολύ καλύτερα να κοιτάς απο ψηλά παρά να μένεις στα χαμηλά.

Ίσως η καλύτερη ώρα που μπορείς να βγεις για βόλτα έξω. Ωστόσο...παραδρόσισε με το θερμόμετρο να είναι στους 17 βαθμούς!


Και παίρνουμε την στροφή για Ζαγορά, έτσι να οδηγήσουμε λιγάκι εκεί πέρα.

Ο κορυφή του χιονοδρομικού κέντρου πάνω απο τα Χάνια. Πίσω απο αυτή τη κορυφή αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι ο Κισσός.

Η διαδρομή είναι απλά υπέροχη. Κάποια στιγμή πρέπει να πάω προς Ζαγορά βόλτα με την γυναίκα. Αξίζει 1000% να πας.
 

dodos

well know member
Δημοσιεύσεις
3.888
Ηλικία
48
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Το Πήλιο είναι καταπληκτικό!!
Συνήθως δεν πηγαίνω ξανά σε μέρη που τα έχω επισκεφθεί για διακοπές , μου αρέσει κάθε φορά να πηγαίνω σε καινούρια αλλά το Πήλιο πραγματικά αποτελεί εξαίρεση, μέχρι στιγμής έχω παει 8 φορές και λέω μέχρι στιγμής γιατί οπουδήποτε θα ξαναπάω!!
Όλες τις εποχές του χρόνου είναι πανέμορφο χειμώνα με τα χιόνια του άνοιξη, φθινόπωρο με τα χρώματα του, καλοκαίρι με τις παραλίες του, Μυλοπόταμος, Αγ Σαράντα, Παπά Νερό από τη μεριά του Αιγαίου είναι από τις ομορφότερες παραλίες που έχω πάει, αξίζει να κάνεις και μια βόλτα και προς τα εκεί και γιατί όχι για 2ημερο 3ημερο να τα δεις όλα τα μέρη!! Αν βάλεις μέσα και την απόλαυση που σου χαρίζει η οδήγηση μότο, όσα κυβικά και αν έχεις, σε αυτά τα μέρη τότε αγγίζουμε την τελειότητα που έλεγε και το σλόγκαν παλιά!!
Νερά να τρέχουν, δρόμοι γεμάτοι απολαυστικές στροφές μέσα στο πράσινο σκεπασμένοι από δέντρα, με ντάλα ήλιο δεν καταλαβαίνεις τίποτα και δροσιά!!
Φαντάσου τέλος Ιουλίου στη Τσαγκαραδα το βράδυ χρειάστηκα ψιλή κουβερτούλα, δεν λέω για το έτερον ήμισυ που είχε σκεπαστεί με οοοοτι υπήρχε!!! abcdefghgk
Πραγματικά αξίζει να κάνεις μια γύρα και στα παραλιακά κομμάτια του! Όπως ωραία είναι και για πιο μεγάλη βόλτα να ανέβεις Πορταριά - Χάνια και να γυρίσεις από Τσαγκαραδα - Μηλιές - Καλά Νερά!!
Όμορφα χιλιόμετρα να έχουμε πάντα!!
 

Red Shogun

well know member
Δημοσιεύσεις
3.782
Ηλικία
25
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
@Apostolis το φθινόπωρο και την άνοιξη, ειδικά την άνοιξη το Πήλιο είναι απλά πανέμορφο. Απο δρόσια άσε. Αν 9μιση το πρωί στα Χάνια έχει 15-16 βαθμούς τότε το βράδυ πάω στοίχημα έχει 12. Έχει εντελώς διαφορετικό κλίμα σε σχέση με την πόλη η αλήθεια είναι! Σκέψου χθες εγω ξεκίνησα με κοντομάνικη, μπουφάν μηχανής και στα Χάνια σταμάτησα και έβαλα και την ζακέτα που είχα στην τσάντα γιατί το είχα δαγκώσει απο το κρύο. Λες και αλλάζει η εποχή είναι ένα πράμα.

Η αλήθεια είναι δεν είμαι τόσο της παραλίας γενικά όσο του βουνού. Είμαι ο άνθρωπος που θα πάει για μπάνιο αλλά τις 2 ώρες που θα καθήσει εκεί πέρα τις 1μιση θα κάθομαι να πίνω καφέ, να κάνω κάνα τσιγάρο και την μίση (άντε κάνα 40λεπτο) θα μπω για κολύμπι. Γενικά γουστάρω πιο πολύ βουνό για διαδρομές που έχει.

Μηλιές θέλω πολύ να πάω κάποια στιγμή σαν εκδρομή κάπως με την κοπέλα μου αλλά πρέπει να βρω χρόνο κιόλας. Ωστόσο το Πήλιο, ναι. Είναι ένα μέρος που και 100 φορές να πας δεν το χορταίνεις! :D
 

dodos

well know member
Δημοσιεύσεις
3.888
Ηλικία
48
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
@Apostolis το φθινόπωρο και την άνοιξη, ειδικά την άνοιξη το Πήλιο είναι απλά πανέμορφο. Απο δρόσια άσε. Αν 9μιση το πρωί στα Χάνια έχει 15-16 βαθμούς τότε το βράδυ πάω στοίχημα έχει 12. Έχει εντελώς διαφορετικό κλίμα σε σχέση με την πόλη η αλήθεια είναι! Σκέψου χθες εγω ξεκίνησα με κοντομάνικη, μπουφάν μηχανής και στα Χάνια σταμάτησα και έβαλα και την ζακέτα που είχα στην τσάντα γιατί το είχα δαγκώσει απο το κρύο. Λες και αλλάζει η εποχή είναι ένα πράμα.

Η αλήθεια είναι δεν είμαι τόσο της παραλίας γενικά όσο του βουνού. Είμαι ο άνθρωπος που θα πάει για μπάνιο αλλά τις 2 ώρες που θα καθήσει εκεί πέρα τις 1μιση θα κάθομαι να πίνω καφέ, να κάνω κάνα τσιγάρο και την μίση (άντε κάνα 40λεπτο) θα μπω για κολύμπι. Γενικά γουστάρω πιο πολύ βουνό για διαδρομές που έχει.

Μηλιές θέλω πολύ να πάω κάποια στιγμή σαν εκδρομή κάπως με την κοπέλα μου αλλά πρέπει να βρω χρόνο κιόλας. Ωστόσο το Πήλιο, ναι. Είναι ένα μέρος που και 100 φορές να πας δεν το χορταίνεις! :D
Γιαυτό βολεύει καλοκαίρι στο Πήλιο, τα πεύκα σε μερικές παραλίες φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, άραζεις κάτω από τη σκιά του πευκου και αν σου έρθει ρίχνεις μια βουτιά στα δύο βήματα και ξανά πίσω στο δάσος μετά!!!! Yes
Να την κάνεις την γύρα, πραγματικά αξίζει, όμορφα μέρη!!
 

Red Shogun

well know member
Δημοσιεύσεις
3.782
Ηλικία
25
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Απογευματινή βόλτα με το κορίτσι στα Χάνια. Έπειτα απο αλλαγή λαδιών (Motul 10W-50), μπουζί (NGK) και επιτέλους μια σωστή λάμπα LED που ουσιαστικά φωτίζει κανονικά (έχει μέχρι και ψύκτρα με ανεμιστηράκι) δεν μπορούσα να μην το βολτάρω λιγάκι.




Οχι μην φοβάστε δεν ξέμεινα απο βενζίνη απλά το φλοτέρ έχει χαλάσει και δεν δείχνει τίποτα. Στην πραγματικότητα είχα γεμάτο ντεπόζιτο σχεδόν για την οποία κατανάλωση θα μιλήσω παρακάτω.:D




Και ναι αυτό εκεί πίσω είναι το Αιγαίο αν δεν αυταπατάμαι. Τόσο μεγάλη και παράλληλα τόσο μικρή η Ελλάδα ε;


Και κάπου εκεί ο Τάσος κατάλαβε οτι κάνει αντίλαλο και περάσανε 5 λεπτά που μ***κιζονταν με την φωνή του abcdefghgk:p

Το τοπίο πανέμορφο αλλά η θερμοκρασία σίγουρα το πολύ 14 βαθμοί άρα τα μαζέψαμε και φύγαμε. Είναι λες και είναι φθινόπωρο εκεί πάνω. Τώρα όσον αφορά την κατανάλωση. Το μηχανάκι παρά το γεγονός οτι έχει injection δεν το κάνει τέρας οικονομίας μέσα στην πόλη. Τραβάει αρκετή βενζινούλα η αλήθεια είναι στην πόλη (ειδικά στο delivery) και δεν το καθιστά το πιο οικονομικό μηχανάκι. Ωστόσο σε μακρινές διαδρομές είναι ένα μικρό διαμαντάκι! Ξεκίνησα απο τον Βόλο με γεμάτο ντεπόζιτο (4 λίτρα χωράει) και στα Χάνια όταν άνοιξα να δω ήτανε πολύ πιο πάνω απο την μέση ακόμα. Είναι μια διαδρομή με αρκετές ανηφόρες και με 2ο άτομο στην σέλα το μοτέρ έχει να τραβήξει: 100 κιλα (το μηχανάκι) + 70 κιλά (εγω) + 50 κιλά (η κοπέλια) = 220 κιλά συνολικά. Το μοτεράκι τραβάει αρκετά καλά και όταν έφτασα ξανά σπίτι το ντεπόζιτο ήτανε στην μέση περίπου. Αν το μηχανάκι το φούλαρα με 4μιση € (ήτανε εντελώς άδειο βέβαια όταν το πήγα) τότε αυτό σημαίνει οτι έκαψε 2.25€ (στο περίπου όλα αυτά) για να πάει και να έρθει Βόλο - Χάνια και μάλιστα με 2ο άτομο. Καθόλου άσχημα!
 

dodos

well know member
Δημοσιεύσεις
3.888
Ηλικία
48
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Ωραίος!! Ομορφες διαδρομές καλή παρέα και η αίσθηση και η ελευθερία της δίτροχης οδήγησης δεν έχουν κυβικά !!
Για πιο σωστή μέτρηση φουλαρε σε ένα βενζινάδικο, μηδενησε χιλιομετρητη, κάνε τις διαδρομές σου, γύρνα πάλι στο ίδιο βενζινάδικο, ίδια τιμή βενζινης, ξαναφουλαρε από την ίδια αντλία και όσα λίτρα βάλεις διαίρεσε τα με τα χιλιόμετρα που έκανες στη διαδρομή για να δεις πόσα λίτρα καις ανά χιλιόμετρο ή αν πολ/σεις με το 100 για το γνωστό μας l/100
Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με την τιμή αντί τα λίτρα αν θες να δεις πόσα ευρώ σου καίει ανά χλμ ή ανά 100
 

Red Shogun

well know member
Δημοσιεύσεις
3.782
Ηλικία
25
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Εδώ και 9μιση μήνες για την ακρίβεια. Έχε τύχη που είναι με τα ίδια μυαλά σαν τα δικά μου στις βόλτες αλλιώς θα με είχε χωρίσει απο τον 2ο μήνα γιατί "όλο τριγυρνάει έξω αυτός" :p

@Apostolis δυστυχώς δεν μπορώ να μηδενίσω το κοντέρ γιατί το μηχανάκι έχει μόνο ολικό χιλιομετριτή και όχι τον μικρό σε φάση Trip A, Trip B κλπ. Αν είχε θα βοηθούσε η αλήθεια είναι. Καλά βέβαια με μπακάλικο τρόπο το υπολόγισα τώρα στο περίπου, οχι οτι αν δουλεύε το φλοτέρ του έλεγε πραγματικά πόση βενζίνη είχα....άδειο ντεπόζιτο ο δείκτης, άνοιγα σέλα βλέπω κάνα λίτρο ακόμα μέσα!
 

dodos

well know member
Δημοσιεύσεις
3.888
Ηλικία
48
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Εδώ και 9μιση μήνες για την ακρίβεια. Έχε τύχη που είναι με τα ίδια μυαλά σαν τα δικά μου στις βόλτες αλλιώς θα με είχε χωρίσει απο τον 2ο μήνα γιατί "όλο τριγυρνάει έξω αυτός" :p

@Apostolis δυστυχώς δεν μπορώ να μηδενίσω το κοντέρ γιατί το μηχανάκι έχει μόνο ολικό χιλιομετριτή και όχι τον μικρό σε φάση Trip A, Trip B κλπ. Αν είχε θα βοηθούσε η αλήθεια είναι. Καλά βέβαια με μπακάλικο τρόπο το υπολόγισα τώρα στο περίπου, οχι οτι αν δουλεύε το φλοτέρ του έλεγε πραγματικά πόση βενζίνη είχα....άδειο ντεπόζιτο ο δείκτης, άνοιγα σέλα βλέπω κάνα λίτρο ακόμα μέσα!
Ο μερικος δεν είναι πρόβλημα, βγάλε μια φώτο τα χιλιόμετρα στο κοντέρ πριν ξεκινήσεις
 

Red Shogun

well know member
Δημοσιεύσεις
3.782
Ηλικία
25
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Όντως, δεν το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια.
 

kostas_366

member
Δημοσιεύσεις
787
Περιοχή
Αργολίδα
Όνομα
Κωνσταντίνος
Εδώ και 9μιση μήνες για την ακρίβεια. Έχε τύχη που είναι με τα ίδια μυαλά σαν τα δικά μου στις βόλτες αλλιώς θα με είχε χωρίσει απο τον 2ο μήνα γιατί "όλο τριγυρνάει έξω αυτός" :p

@Apostolis δυστυχώς δεν μπορώ να μηδενίσω το κοντέρ γιατί το μηχανάκι έχει μόνο ολικό χιλιομετριτή και όχι τον μικρό σε φάση Trip A, Trip B κλπ. Αν είχε θα βοηθούσε η αλήθεια είναι. Καλά βέβαια με μπακάλικο τρόπο το υπολόγισα τώρα στο περίπου, οχι οτι αν δουλεύε το φλοτέρ του έλεγε πραγματικά πόση βενζίνη είχα....άδειο ντεπόζιτο ο δείκτης, άνοιγα σέλα βλέπω κάνα λίτρο ακόμα μέσα!
O δείχτης δεν είναι σωστός, σε όλα έτσι είναι. Τελικά φ. βενζίνης πήρα να δω πότε θα αλλαχτεί.
 
Top Bottom