Ξεκίνησε η παραγωγή του Ducati Superleggera V4!

karad-geo

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
8.534
Ηλικία
47
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Θα παραχθούν 500 μοτοσυκλέτες.


Το πρώτο Superleggera V4 βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του Borgo Panigale. Είναι το νούμερο "001" από τις 500 μονάδες που έχουν προγραμματιστεί γι' αυτή την περιορισμένης παραγωγής έκδοση. Πρόκειται για την μοναδική μοτοσυκλέτα παραγωγής στον κόσμο για χρήση δρόμου, που διαθέτει πλαίσιο, ψαλίδι και τροχούς από ανθρακονήματα.

Τα εξωτικά υλικά και η τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί το Superleggera V4, σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αριθμό παραγωγής, καθιστούν την μοτοσυκλέτα ένα πραγματικό "collector's item", με το χαρακτηριστικό ταμπελάκι που θα αναγράφει τον αύξοντα αριθμό της κάθε μοτοσυκλέτας να βρίσκεται στον λαιμό του πλαισίου και στο κλειδί της. Επιπλέον, θα συνοδεύονται και από πιστοποιητικό αυθεντικότητας, ενώ ο πρώτος από τους τυχερούς ιδιοκτήτες έχει ήδη προσκληθεί στο borgo Panigale, για να συμμετέχει σε μια τελετή παράδοσης της μοτοσυκλέτας. Τις επόμενες μέρες θα συναντήσει προσωπικά και τον ίδιο τον Claudio Domenicali, τον CEO της Ducati, ο οποίος θα του παραδώσει και την Superleggera με αριθμό 001/500!

Για όλους τους ιδιοκτήτες των Superleggera V4 έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή στο πρόγραμμα "Superbike Experience" που έχει σχεδιάσει η Ducati σε συνεργασία με την Ducati Corse. Πρόκειται για την δυνατότητα που θα έχει κάθε ιδιοκτήτης να οδηγήσει ένα Panigale V4 από το WSBK στην πίστα του Mugello. Επιπλέον, 30 μόλις από τους τυχερούς ιδιοκτήτες θα αποκτήσουν πρόσβαση στο "MotoGP Experience", που αποτελεί το όνειρο κάθε φανατικού φίλου του αθλήματος. Για πρώτη φορά θα μπορέσουν να οδηγήσουν ένα Desmosedici GP στην πίστα, υπό την συνοδεία των μηχανικών της Ducati Corse. Και τα δύο προγράμματα είναι κλεισμένα για το 2021.



Η μοναδικότητα που συνοδεύει την αγορά μιας Superleggera V4, περιλαμβάνει και την δυνατότητα του να προστεθεί η προσωπική πινελιά του κάθε ιδιοκτήτη στην δερμάτινη φόρμα για το Superleggera η οποία θα είναι και εφοδιασμένη με τον αερόσακο από τη σειρά "SuMisura Ducati", με το πακέτο να ολοκληρώνεται από ένα carbon κράνος.

Κάθε μοτοσυκλέτα θα είναι εφοδιασμένη με ένα αγωνιστικό κιτ που αποτελείται από εξάτμιση της Akrapovic από τιτάνιο, ανοιχτό καπάκι του συμπλέκτη από carbon, αννθρακονημάτινο κάλυμα ψαλιδιού, κιτ αντικατάστασης φώτων, κιτ αφαίρεσης βάσης πινακίδας και πλαϊνού σταντ, αλουμινένιες τάπες για τις τρύπες από τους καθρέφτες, Data Analyzer της Ducati, αγωνιστική τάπα ρεζερβουάρ, προστατευτικό μανέτας φρένου, κουκούλα για την μοτοσυκλέτα, μπροστινό και πίσω σταντ και φορτιστή μπαταρίας.

Η μοτοσυκλέτα θα παραδίδεται μέσα σε ξύλινο κουτί με ειδική μετατροπή για την μεταφορά της. Τέλος, όλοι οι ιδιοκτήτες θα παραλαμβάνουν και ένα σκαλιστό φουτουριστικό μοντέλο σε κλίμακα 1:10 του Superleggera V4, που θα φέρει πάνω του και τον αύξοντα αριθμό της μοτοσυκλέτας.

Τρέξτε!!!
 

apache

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
24.153
Ηλικία
60
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE MAVERICK 500 X
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Εδώ δηλώνουμε οι επιθυμούντες να μπουν σε λίστα αναμονής..

1)Ωμέγα 2 κομμάτια
2)..
Αpache,ένα θα το φάω επί τόπου και ένα πακέτο για το σπίτι.....
 

karad-geo

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
8.534
Ηλικία
47
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εδώ δηλώνουμε οι επιθυμούντες να μπουν σε λίστα αναμονής..

1)Ωμέγα 2 κομμάτια
2)..
Αpache,ένα θα το φάω επί τόπου και ένα πακέτο για το σπίτι.....
Υπάρχει και νεράκι δώρο Παιδιά!!
Κάνουμε πωλήσεις.. δεν παίζουμε!
 

panGS

member
Δημοσιεύσεις
1.674
Ηλικία
51
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
θα αντεξει το πανε -ελα αθηνα -οσλο ή να την βαλω μονο στο σαλονι;
Φυσικά , τι να πάθει πάνω στον γερανό...

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Top Bottom