ΝΕΟ ΚΤΜ 1290 SUPER ANDVENTURE

apache

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
24.152
Ηλικία
60
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE MAVERICK 500 X
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

KTM 1290 Super Adventure S 2023: Αλλαγές στην εμφάνιση και τον εξοπλισμό (Video)​

Για το 2023 η ναυαρχίδα των Adventure αναβαθμίζεται αισθητικά και τεχνολογικά​




Μετά τα 790 και 890 Adventure που είναι εντελώς νέα, έρχεται η ανανέωση και του κορυφαίου 1290 Super Adventure S
Το KTM 1290 Super Adventure S 2023 παρουσιάστηκε σε δύο νέα χρώματα, πορτοκαλί και γκρι, με νέα γραφικά και υποπλαίσιο βαμμένο στην απόχρωση του ρεζερβουάρ. Επιπλέον ενημερώθηκαν και τα ηλεκτρονικά, με νέες πρόσθετες λειτουργίες διαθέσιμες μέσω της μεγάλης οθόνης TFT 7 ιντσών που ρυθμίζεται σε κλίση και διαθέτει αντιχαρακτικό κρύσταλλο. Μέσω της εφαρμογής KTMConnect είναι πλέον δυνατή η πλοήγηση με το σύστημα Turn by Turn Plus, η αναπαραγωγή μουσικής, η απάντηση σε εισερχόμενες κλήσεις. Οι διακόπτες των διαφόρων ρυθμίσεων και στα δύο άκρα του τιμονιού διευκολύνουν τα πράγματα ακόμα και εν κινήσει.
486366 1290 SADV MY23 Grey EU Front Left MY23

Είναι μοτοσυκλέτα που θα «βολέψει» τους πάντες, αφού μπορούν να τη φέρουν στα μέτρα τους, χάρη στη ρυθμιζόμενη, ζελατίνα, τους λεβιέδες, το τιμόνι, τις μανέτες, την κλίση της TFT οθόνης και φυσικά της σέλας που αλλάζει ύψος σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και από 849 χλστ., φτάνει τα 869 χλστ.
Από την οθόνη TFT ελέγχονται και οι ρυθμίσεις των ημι-ενεργητικών αναρτήσεων WP APEX, με διαδρομή (μπροστά και πίσω) 200 χλστ., που συνεργάζονται με την IMU έξι αξόνων.
486379 1290 SADV MY23 Orange EU Front Right MY23

Το 1290 Super Adventure S διαθέτει ένα από τα πληρέστερα πακέτα εξοπλισμού στην κατηγορία της διαθέτοντας το σύστημα Adaptive Cruise Control, που «βλέπει» τα οχήματα που κινούνται μέχρι και 120 μέτρα μπροστά του. Διατηρεί αυτόματα την απόσταση που του έχεις ορίσει από τα προπορευόμενα- ό,τι κι αν είναι αυτά. Κάτω από 30 χλμ/ώρα απενεργοποιείται αφήνοντας στον αναβάτη τον πλήρη έλεγχο.
Η οδήγηση ελέγχεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών βοηθημάτων με χαμηλότερη παρεμβατικότητα του MTC (Motorcycle Traction Control) στα προγράμματα RAIN, STREET, SPORT, OFFROAD αλλά και το προαιρετικό πρόγραμμα RALLY. Τα συστήματα Cornering ABS και Offroad ABS λαμβάνουν εντολές από την Bosch Motorcycle Stability Control, ενώ το Motor Slip Regulation είναι προαιρετικό.
486376 1290 SADV MY23 Orange EU Dashboard MY23

Ο V2 κινητήρας των 1.301 κ.εκ διαθέτει ισχύ 160 ίππων στις 9.000 σ.α.λ. - που λίγα χρόνια πριν διέθετε μια Superbike και ροπή 13,8 kgm στις 6.500 σ.α.λ.
Μέρος των KTM PowerParts που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την νέα KTM 1290 SUPER ADVENTURE S είναι το πακέτο Suspension Pro το οποίο προσφέρει την δυνατότητα προσωπικών ρυθμίσεων αποσβέσεων τόσο στα μπροστινά όσο και στο αμορτισέρ, αυτόματη απόσβεση επαναφοράς και on/off Anti Dive ρύθμιση. Με το προαιρετικό Rally Pack που εμπεριέχει το RALLY mode και την αντίστοιχη ρύθμιση του MTC, όλα τα παραπάνω (Suspension Pro, Rally Pack, Quickshifter+, Motor Slip Regulation, Hill Hold Control και adaptive brake light) περιλαμβάνονται στο Tech Pack.


Πηγη https://2wo.gr
Ελπίζω να βελτιώθηκε το λογισμικό των αναρτήσεων γιατί σε ορεινές διαβάσεις με χαμηλές ταχύτητες (αναγκαστικά) το παλιό ήταν θλιβερό...
Η αλυσίδα θα κοπανάει πάλι ή το φτιάξανε;;;
Θα βλέπεις πορτοκαλί και θα τρέμεις, μέχρι και τα μανταρίνια θα κόψεις..... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth
 
Top Bottom