Λευτέρης Πίππος – Ίδρυμα Ελπίδα:

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.094
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Λευτέρης Πίππος – Ίδρυμα Ελπίδα: Πρωτοβουλία συμπαράστασης του Έλληνα Πρωταθλητή [video]
Επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων – Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Ελπίδα

Ο Πολυπρωταθλητής σε ξεχωριστά αγωνίσματα μοτοσυκλέτας, Λευτέρης Πίππος πήρε την πρωτοβουλία και οργάνωσε επίσκεψη στο Ογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα, όπου σε συνεννόηση με τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό, προέτρεψε τους νεαρούς ασθενείς να οδηγήσουν μαζί του και να παρακολουθήσουν από κοντά, ένα trial σόου προσαρμοσμένο ειδικά για τον χώρο του Ιδρύματος και τις ανάγκες των παιδιών. Παράλληλα, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία και σε όσα παιδιά η υγεία τους δεν τους επέτρεπε να βγουν στον εξωτερικό χώρο, οδήγησε στους διαδρόμους μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα trial προσφέροντας στο τέλος σε κάθε παιδί, αναμνηστικά δώρα που ο ίδιος συγκέντρωσε.


μαζί του και ο συναθλητής Μάριος Πολ
Όπως τόνισε ο ίδιος, πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ήθελε από καιρό να αναλάβει, έως ότου έρθει το πλήρωμα του χρόνου και γίνει πραγματικότητα στα τέλη Ιανουαρίου, έπειτα από μία προετοιμασία που διήρκησε δύο μήνες. Ο Λευτέρης τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα νέα παιδιά, ενώ πρέπει να αποτελεί μάθημα για όλους, η δύναμη ψυχής με την οποία παλεύουν για την Ζωή οι μικροί ήρωες της Ογκολογικής Κλινικής, όπως τόνισε. Με στόχο να δώσει λίγες στιγμές ανάπαυλας σε αυτή την καθημερινή μάχη, ο Λευτέρης Πίππος επισκέφτηκε το Ογκολογικό Ίδρυμα της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη, και εισέπραξε την χαρά των παιδιών που μία νέα, διαφορετική δραστηριότητα, τους έβγαζε για λίγο εκτός της καθημερινότητάς τους.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ιδρύματος, η επίσκεψη του Λεύτερη Πίππου ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, με ουσιαστικό όφελος για αυτά τα μοναδικά πλάσματα που παλεύουν για την Ζωή, όπως ο ίδιος επανειλημμένα τα χαρακτήρισε. Ένας από τους βασικούς στόχους του προσωπικού, είναι να δημιουργούνται ευκαιρίες για να υπάρχουν μεταβολές στην καθημερινότητα των παιδιών και να πραγματοποιούν δραστηριότητες που θα προκαλούν ευχάριστες συζητήσεις δημιουργώντας πρόσχαρο κλίμα σε διάρκεια. Μία τέτοια κίνηση λοιπόν, πλαισιωμένη με την πρόσχαρη, ευδιάθετη και χαμογελαστή προσωπικότητα του Λευτέρη, κρίθηκε από το προσωπικό του Ιδρύματος εξαιρετικά πετυχημένη ζητώντας άμεσα όχι απλά την ανανέωση του ραντεβού, αλλά και την καθιέρωσή του, πράγμα που ο Λευτέρης δέχτηκε με μεγάλη του χαρά.

Μέρες μετά από αυτή την πρωτοβουλία του Έλληνα πολυπρωταθλητή, η δημοσίευση γίνεται για να αποτελέσει παράδειγμα προς όλους μας, προς πραγματικές και ουσιαστικές δράσεις, αντί για αντιδράσεις…














www.motomag.gr
 
Top Bottom