Η καλυτερη επένδυση μετα την αγορά Μηχανής

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.094
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του είχε την Τετάρτη το βράδυ ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ Πάνος Χαρίτος.
Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτηση στο Facebook και έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους οδηγούς μηχανής.
Η σύγκρουση, όπως περιέγραψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος, ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας για τις πρώτες βοήθειες.
Όλα έγιναν όταν οδηγός αποφάσισε την τελευταία στιγμή να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα, παρασύροντας τη μηχανή του Πάνου Χαρίτου και ρίχνοντάς τον με δύναμη στο δρόμο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στην άσφαλτο.
«Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές»,τονίζει ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στο facebook όπου ενημερώνει σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που είχε. Όπως ενημερώνει το Focus αναβάλλεται για την άλλη εβδομάδα.

«Τελικά η καλύτερη επένδυση στην ασφάλεια για κάθε μοτοσικλετιστή, είναι το κράνος, το μπουφάν κι ένα καλό παντελόνι μηχανής. Το τελευταίο δεν το φόρεσα σήμερα. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης όταν ο οδηγός του διπλανού οχήματος αποφάσισε να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα (κι εμένα δίπλα του) ήταν η πτώση μου με ταχύτητα και με το κεφάλι στην άσφαλτο. Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές.

ΥΓ. Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Ασκληπιείο Βούλας και τα παιδιά της ομάδας Δίας που αν και είχαν τελειώσει τη βάρδια τους σταμάτησαν κι έμειναν δίπλα μου για όσο χρειάστηκε στο δρόμο.

ΥΓ.1 Τον Παναγιώτη, τη Δέσποινα, το Βαγγέλη (ξέρουν αυτοί).

Το Focus της Πέμπτης για αύριο ακυρώνεται (μαζί ξανά την άλλη εβδομάδα με χέρια και πόδια στη θέση τους)».

 

johnnie

well know member
Δημοσιεύσεις
2.281
Ηλικία
47
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Γιά όλα τα γούστα
Όνομα
Γιάννης Παντίδος
Ούτε 5 μέτρα χωρίς κράνος. Απλά παρατηρώ το ξήσιμο στο κράνος στην φωτογραφία που έβαλε ο άνθρωπος και το σκέφτομαι στο πρόσωπο μου. No way.....
 
Top Bottom