Η θηλιά της μεταπώλησης: Αγοράζεις για σένα ή για τον επόμενο;

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
10.891
Όνομα
.
Aγοραζοντας μηχανη την παιρνω με την προοπτικη να μην την πουλησω ποτε, δενομαι ομως μαζι της μεχρι την στιγμη που θα αποφασισω να παω παρακατω.Για να παρω αυτη την αποφαση συνηθως δεν μου παιρνει πανω απο 15 λεπτα.:D

Το καλο για τον επομενο ειναι οτι θα παρει μηχανη σε αριστη κατασταση με αρκετα πρακτικα εξτραδακια.Ποτε μου δεν εχω πουλησει μηχανη φθηνοτερα απ οτι την αγορασα,αλλα δεν εχει μετανοιωσει κανεις απο αυτους που πηραν μηχανη απο τα χερακια μου.

Οταν λοιπον ψαχνω για μηχανη ψαχνω καποιον που να λειτουργει οπως εγω,που την προσεχε δηλαδη λιγο παραπανω απο το κανονικο.Παντα μεταχειρισμενη,ποτε οτι φθηνοτερο βρω στο car η οπου αλλου,ποτε δεν με απασχολει αν θα μπορεσω να την πουλησω μετα και αν θα πιασω τα λεφτα μου γιατι την παιρνω για να την κρατησω.Το οτι πουλαω χωρις να με ενδιαφερει αν θα την πουλησω ειναι και ο λογος που βγαινω παντα κερδισμενος.





ΥΓ Λογικα σας μπερδεψα λιγακι,αλλα καλα να παθετε οσοι κατσατε και το διαβασατε. :p


Εγώ τα κατάλαβα όλα. Μάλιστα όσες φορές δεν πούλησα απο ανάγκη πήρα κι εγώ παραπάνω χρήματα. Όταν πουλάω απο ανάγκη, γάμα τα...μεγάλη χασούρα.:(
Κατα τα άλλα έχω την ίδια λογική. Ποτέ το φτηνότερο στο car.gr και πάντα απο άνθρωπο μερακλή. Οι μηχανές δείχνουν με το καλημέρα το τι ιδιοκτήτη έχουν.

Και αυτός είναι ο λόγος που θέλω πάντα να βλέπω εγώ την μηχανή και όχι κάποιος άλλος, οπότε και δεν ψάχνω σε μακρυνές αποστάσεις. Θέλω παράλληλα με την μοτό να ελέγχω και να ρωτάω πράγματα τον ιδιοκτήτη.
 
Top Bottom