Ελληνικά φίλτρα DNA: Νέα παγκόσμια πρωτοτυπία!

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.132
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Το "Leather Top" της χαρίζει το 2ο βραβείο Red Dot Design Award!

Πόσες φορές μία εταιρία, και μάλιστα ελληνική - που ως γνωστό οι Έλληνες δηλώνουν ότι θέλουν- μπορεί να διαφημιστεί ως η καλύτερη στον κόσμο και πραγματικά όχι μόνο να είναι, αλλά να απέχει και τεράστιο βήμα μπροστά από τον δεύτερο; Τα φίλτρα της ελληνικής DNA, της εταιρίας που δημιούργησε ο Ντίνος Νικολαΐδης από όπου πηγάζει και το όνομά της, είναι πολλαπλές φορές αποδεδειγμένο ότι είναι τα καλύτερα που μπορεί να βρει κανείς σε όλο τον κόσμο, απέναντι σε κάθε όνομα, μικρό ή μεγάλο. Την DNA εμπιστεύονται διεθνείς βελτιωτικοί οίκοι και παγκόσμιες αγωνιστικές ομάδες, καθώς τα φίλτρα αέρος που κατασκευάζει αποδίδουν το μέγιστο δυνατό.

Οι πρωτοτυπίες της DNA είναι πολλές, με πρώτη και καλύτερη την τεχνολογία Fcd, όπως την ονομάζουν, δηλαδή τον σχεδιασμό ενός φίλτρου που το σχήμα του ξεφεύγει από τα απλά γεωμετρικά των υπολοίπων κατασκευαστών και ακολουθεί το πλήρες περίγραμμα του φιλτροκουτιού, κάνοντας χρήση ολόκληρης της επιφάνειας, μεγιστοποιώντας την ροή του αέρα. Η DNA ήταν επίσης από τις πρώτες εταιρίες που ξέφυγε από την χρήση του απλού αφρώδους υλικού φτιάχνοντας το δικό της υλικό φιλτραρίσματος DNA® με πολλαπλά στρώματα.

Τώρα προχώρησε σε μία νέα πρωτοτυπία:
Κατασκεύασε φίλτρο με δερμάτινη επιφάνεια, με σύνθετο γεωμετρικό σχήμα και μάλιστα η δερμάτινη επιφάνεια έρχεται σε διαφορετικά χρώματα! Από την εποχή που είχε φτιάξει το φίλτρο των KTM Duke αναδεικνύοντας το ίδιο το φίλτρο σε αξεσουάρ εμφάνισης και όχι μόνο απόδοσης, η DNA ξανά χτυπά με κάτι μοναδικό για την νέα έκρηξη του customizing στην εποχή μας, δίνοντας την ευκαιρία στον ιδιοκτήτη να αναβαθμίσει την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, σε ένα σημείο που δεν μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα, την στιγμή που ταυτόχρονα αναβαθμίζεται και η απόδοση!
Η νέα σειρά φίλτρων της DNA, όπως και όλα της τα φίλτρα, σχεδιάζονται, κατασκευάζονται κι έπειτα εξάγονται σε όλο τον κόσμο από την Ελλάδα, την στιγμή που η χώρα μας παραμένει μία από τις μικρότερες αγορές για την εταιρία.

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το "Leather Top" φίλτρο, που η DNA ετοίμαζε εδώ και καιρό και μας είχε προειδοποιήσει για την πρωτοτυπία, στο περίπτερό της στην EICMA χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα εκείνη την ώρα. Ταυτόχρονα ετοιμάζει και κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που την είχαμε συνηθίσει, μία custom μοτοσυκλέτα με την ονομασία DCR017!

motomag.gr
 
Top Bottom