Αποκαλύφθηκε το άγαλμα του Nicky Hayden

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.141
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)


το Σάββατο 9 Ιουνίου εγινε η αποκάλυψη του αγάλματος του Nicky Hayden στην πόλη του, το Owensboro του Kentucky. Έτσι και έγινε λοιπόν και το άγαλμα που βλέπετε στην εικόνα, είναι η απεικόνιση του αδικοχαμένου Nicky, ο οποίος έφυγε πέρσι τον Μάιο μετά από ατύχημα με το ποδήλατό του…

Το μπρούτζινης κατασκευής άγαλμα ανατέθηκε από την οικογένεια του Hayden, αλλά και τις αρχές της πόλης και κατασκευάστηκε από τον γλύπτη George Lundeen, ο οποίος έχει έδρα στο Colorado.

Χωρίς να κρύψει την συγκίνησή του, ο μεγαλύτερος αδερφός του Nicky Hayden, Tommy, δήλωσε για το γεγονός: «Το event αυτό και το άγαλμα σημαίνουν πάρα πολλά για την οικογένειά μας. Αυτό το χρόνο μετά τον θάνατό του, έχουμε μείνει άφωνη από την άκρατη υποστήριξη από ανθρώπους όλου του κόσμου. Πολλοί φίλοι του Nicky μου είπαν ότι θα ήθελαν να υπάρχει μία τοποθεσία όπου θα μπορούν να αποτίσουν φόρο τιμής στον ήρωά τους, και αυτό ακριβώς τον ρόλο έχει το άγαλμα. Επίσης, θέλω αυτό το άγαλμα να θυμίζει στους πολίτες του Owensboro, ότι μπορείς να πετύχεις μεγάλα πράγματα παραμένον τας πιστός στην κοινότητά σου, όπως ακριβώς έκανε και ο Nicky»

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε, ότι η 9η Ιουνίου, που στην Αμερικανική γραφή εμφανίζεται 6/9, ανακηρύχθηκε ως Ημέρα Nicky Hayden για την πόλη του Owensboro.


www.mototriti.gr
 

evangelos

member
Δημοσιεύσεις
1.717
Ηλικία
50
Περιοχή
Ιωάννινα
Μοτοσυκλέτα
Triumph Tiger 800 - GAS GAS EC300
Όνομα
EVANGELOS
Πολύ καλός οδηγός!! Giving









Πολύ μ@λακία τέτοιοι πιλότοι να χάνονται άδικα!! ποδήλατο, σκι, κλπ κλπ!! Δεν έχασαν την ζωή τους πέφτοντας με 300+ ... και την έχασαν σχεδόν σταματημένοι!!

R.I.P.

PraisingPraisingPraising
 
Top Bottom