Αναγκες σε αιμα

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.446
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
tiger 955i-gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Το θεμα ανοιγει οχι μονο για την παρακατω περιπτωση,αλλα για ολες τις αναλογες περιπτωσεις που μπορει να πεσουν στην αντιληψη σας.Οποιος μπορει και αν μπορει να δωσει αιμα ας το κανει.Οσοι δεν το εχουν κανει ποτε δεν ειναι ασχημη ιδεα να αρχισουν να το σκεφτονται.Μην ξεχνατε οτι ανηκουμε,σαν μοτοσυκλετιστες,στις ομαδες υψηλου κινδυνου και καλο θα ειναι να δινουμε για να παρουμε αν ο μη γενοιτο χρειαστει.

Καλο θα ηταν πριν ανεβασουμε καποια δημοσιευση να τσεκαρουμε πρωτα αν ειναι παλια.
 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.446
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
tiger 955i-gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Δώστε αίμα για τον Γιάννη. Στον Ευαγγελισμό σε καταστολή μετά απο τροχαίο
2 Μαΐου 2019
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του είχε την Δευτέρα (29-04-2019) στη Νέα Αρτάκη ο 28χρονος ντελιβεράς Γιάννης Τοτός, ο οποίος νοσηλεύεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»…

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε 52χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο 28χρονος και να μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από κει στο Νοσοκομείο«Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αφαιρέθηκε ο σπλήνας και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο θώρακα. Την ίδια ώρα η οικογένεια του απευθύνει επείγουσα έκκληση για αίμα στο όνομα Τοτός Ιωάννης του Νικολάου.

πηγη:https://notosmedia.gr/δώστε-αίμα-γι...rQ5Ar4iRaaXZffCtXIi0apyHDcivucIYdz0F3bQLAoops
 
Top Bottom