4 κόλπα για να ρίξετε κι άλλο την τιμή στο Airbnb

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.093
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
  • Διαπραγματευτείτε την τιμή
Με το που βλέπετε το σπίτι που σας κάνει στο μάτι μην τρέξετε να χρεώσετε την πιστωτική σας. Μερικές φορές αρκεί ένα mail στον οικοδεσπότη για να πετύχετε μια καλύτερη τιμή από την αναγραφόμενη. Αναλύστε τους λόγους της επίσκεψής σας, πείτε μερικά λόγια για εσάς και ζητήστε μια έκπτωση. Ετσι απλά.
  • Προσκαλέστε τους φίλους της να χρησιμοποιήσουν το Airbnb
Εύκολο τιπ, το λέει και στο site όταν μπείτε. Προσκαλέστε τους φίλους σας να χρησιμοποιήσουν το Αirbnb και κερδίστε αμέσως έκπτωση 30 ευρώ. Αν πάλι προσκαλέσετε ένα φίλο σας να διαθέσει το σπίτι στου Airbnb τότε θα έχετε έκπτωση 65 ευρώ, όταν εκείνος αποκτήσει τον πρώτο του επισκέπτη.
  • Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες
Είναι ακριβώς όπως όταν νοικιάζετε αυτοκίνητα ή κλείνετε ξενοδοχείο. Αν το κλείσετε για περισσότερες ημέρες, το πιθανότερο είναι ότι θα σας γίνει μια καλύτερη τιμή.
  • Προτιμήστε τα μη δημοφιλή
Το ότι ένα σπίτι δεν έχει σχόλια ή αστέρια δεν σημαίνει ότι δεν είναι και όμορφο. Απλά μπορεί να μην έχει προωθηθεί κατάλληλα. Εντοπίστε τέτοια σπίτια και κάντε την προσφορά σας, είναι πιο πιθανό να πετύχετε μια έκπτωση σε σχέση με τα πολύ δημοφιλή ακίνητα.

πηγή:bovary.gr

πάντως ειναι αλήθεια οτι ολο και περισσοτεροι χρησιμοποιούν αυτην πλατφόρμα..... καi επίσης ειναι αλήθεια οτι και η AirBnb ανάγκασε και τις υπόλοιπες σελίδες (booking, trivago κλπ ) σε περιπτώσεις εγκαιρης κράτησης να ειναι αρκετά ανταγωνιστικες με την airbnb.....
 
Top Bottom